Thursday, November 5, 2015

Naked Smoky by Urban Decay

Minun on pakko todeta heti, että näistä todella suosituista paleteista on valtavan vaikea kirjoittaa. En usko, että keksin mitään uutta sanottavaa, mutta silti haluan jollain tapaa Urban Decay'n paletit blogiini.

Urban Decay'n 'Naked Smoky' (49,90e Helsingin ja Tampereen Sokoksilta) on erittäin monipuolinen paletti itselleni. Tällä ei saa tehtyä värikkäitä meikkejä, mutta muuten tämä toimii arjessa ja juhlassa. Ja kerrankin vaalein sävy on oikeasti niin vaalea, että sitä voi käyttää kulmaluulla. Jee!
Paletin pakkaus on mielestäni oikein kaunis ja sopii teemaan. Itse paletti on kovaa muovia, ja se sulkeutuu napakasti kiinni magneetin avulla. Luomivärit ovat mielestäni erittäin pigmenttisiä ja niitä on helppo työstää.
Paletissa on 12 sävyä; sekä hohtavaa että mattaa. Väreissä on kiva sekoitus kylmiä ja lämpimiä sävyä. Yleisilmeeltään paletti on melko neutraali, jonka värimaailma sopii varmaan suurimmalle osalle. Omat suosikkini ovat Radar, Armor, Dagger, Smolder, Whisky ja Thirteen.
Tässä meikki, joka on tehty kokonaan tällä paletilla. Tumma, savunsininen 'Dagger' sopi hyvin työmeikkiin. Olen viime aikoina tykännyt yhdistää kylmiä ja lämpimiä sävyjä keskenään ja niin tein tässäkin meikissä.
  Primer:
- UDPP

Eyeshadows:
- Urban Decay: Thirteen
Urban Decay: Dagger
- Urban Decay: Radar
Urban Decay: High
Kuvassa jälleen erittäin väsynyt ihminen lähdössä töihin.  Huulilla on tämän syksyn käytetyin huulipunani ColourPopin 'Lumiere'. Kaiken kaikkiaan olen oikein iloinen, että ostin tuon paletin. Matkapaletiksi tuo on vaan harmittavan suuri.

Jos joku teistä kaipaa palettia, niin nyt sen saa -20% alella S-etukortilla Helsingin tai Tampereen Sokokselta. Verkkokaupassa tuota ei vielä ole. Tuo sama -20% ale koskee kaikkea kosmetiikka, joten tulee varmaan itsekin hyödynnettyä jotenkin.
In English:
Now that Urban Decay has finally launched in Finland I couldn't resist getting 'Naked Smoky' palette. It's been reviewed so many times in different blogs that I had difficult time saying something new about it.

Well, the bottom line is that I really like the palette and it's quite versatile. I like the quality and the shades. 

4 comments:

 1. Todella kiva työmeikki! Paletti tulee jossain vaiheessa kyllä hankittua :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olen yllättävän ihastunut tähän palettiin. Todella monipuolinen ja paletin mukana tulleet meikkiohjeetkin ovat olleet toimivia (harmi vaan, että en ole saanut otettua kuvia niistä meikeistä).

   Delete
 2. Upea meikki, tää paletti houkuttais, koska tässä on tosi paljon sellaisia neutraaleja sävyjä mistä pidän. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Suosittelen.:) En itse niin välitä lämpimistä sävyistä, mutta ne pari tässä paletissa toimivat oikein kivasti.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...