Tuesday, November 24, 2015

Pop of Neon

Minulla on ollut koneelle tallennettuna kuva tämän tyyppisestä meikistä jo pitkään. Törmäsin kuvaan tänään kansioita selatessani ja päätin, että nyt vihdoin kokeilen MACin Neo-Orange pigmenttiä. Pretty Sweet blogin Mirssiina taisteli kesällä samaisen pigmentin kanssa, joten en tiennyt yhtään, miten pigmentti käyttäytyy luomilla. Neo-Orange on todellakin kirkas, neon värinen oranssi, jonka koostumus on superjauhoinen. Itse ratkaisin ongelman kokeilemalla pohjustajaksi Lunatick Cosmetic Labsin 'Lunatick Primeria'. Tuo pohjustaja on valkoinen ja sen koostumus on aluksi melko tahmea, joten jauhoinen neon-pigmentti tarttui siihen kivasti. Pitää testata vielä yläluomella ennen kuin uskallan kehua sen enempää.
Ulkoa tuleva kylmä valo blurraa kivasti kasvojen ihoa kovin tasaisen näköiseksi. Kasvoilla on Lumenen mattameikkivoide sävyssä 0 ja peiteaineena Urban Decayn Naked Skin Concealer sävyssä Fair Neutral. Poskilla on varjostuksena MACin Taupe ja poskipunan Illamasquan Hussy, jonka päälle levitin Kubissin vaalean persikkaista poskipunaa. Huulilla on MACin LE-huulipuna Oxblood. En ole ihan täysin sinut tuon Oxbloodin kanssa, koska se tuntuu hieman liian persikkaiselta omaan sävymaailmaan, mutta tänään se toimi ihan täydellisesti.
Silmämeikistä tykkäsin ihan valtavasti. Esimerkkikuvassakin oli käytetty yläluomelle tumman violetin ja ruusukullan sävyjä. Tuo melko neutraali, mutta melko tumma yläluomi sopi pariksi todella kirkkaalle alaluomelle.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Lunatick Primer

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Wet ' Wild: Lust palette (darkest matte purple)
- Inglot: P607 (rusty red)
- MAC: Grape pigment
- MAC: Rose pigment
- Fyrinnae: Rapunzel Had Extensions
- MAC: Vanilla
- MAC: Neo-Orange pigment

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Urban Decay: Zero
- Missha: Power Fix Mascara
- Estee Lauder: Sumptuous Infinite
In English:
I've had this picture of a very similar make up look on my computer. Today I finally decided to try the look. I've a sample of MAC's Neo-Orange pigment for ages, but i haven't really tried it because the consistency is very dry and powdery. I used Lunatick Cosmetic Labs' Lunatick Primer under the pigment and it worked very nicely. The primer is white and at first it's pretty sticky, so it grabbed the dry pigment and there wasn't any fall out.

This was a fun look and I really liked how MAC's Oxblood(LE) lipstick looked with this eye make up. It's nice to get inspired every now and then. :)   

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...