Sunday, November 22, 2015

Chaos Reigns

Otsikon mukaisesti elämäni on hieman kaaoksen otteessa. Haluaisin kirjoittaa enemmän blogia, mutta keskittyminen on ihan eksyksissä. Myös jatkuvasti lyhenevät päivät vaikeuttavat uusien kuvien ottamista. Onneksi minulla on jonkun verran kuvia valmiina. Tässä meikissä olen käyttänyt Notoriously Morbidin luomivärejä. Olen kokeillut lähes kaikki sävyt jo läpi, mutta kuvia on vain parista meikistä.

Käytin tähän silmämeikkiin kahta sävyä: Chaos Reigns ja Menehune. Purkissa Chaos Reigns näyttää melko kylmäsävyiseltä violetilta, mutta luomilla onkin paljon lämpimämpi ja siinä on moniväristä kimallusta joukossa. Häivytin käyttäen sävyä Menehune, joka onkin melko jännä tapaus. Se näyttää purkissa vaaleanvihreältä ja mietin hetken, että miksi ihmeessä olin tilannut tuon sävyn. Sen juju paljastuu luomiväriä häivyttäessä, jolloin vihreä alkaa muuttua hieman violetiksi. Luulin ensiksi, että siveltimeen oli jäänyt violettia...
Ja jälleen pahoittelut todella väsyneestä naamakuvasta (ja olisin toki voinut vaihtaa kylpytakin ihan oikeisiin vaatteisiin).
Huulilla on Notoriously Morbidin Mystic Matte 'Sorceress'. Todella ihana ja erikoinen sävy. Huulipuna kuivuu mattaiseksi huulilla, mutta tuntuu silti mukavalta ja siihen jää tuo kiva sivertävä hohde.
In English:
Days are getting shorter and shorter and soon we're almost out of day light. Luckily I have quite a few pictures waiting to be posted. 

Here's a look I did using Notoriously Morbid products. On my eyes I have 'Chaos Reigns' and 'Menehune' eye shadows and on my lips I have beautiful Mystic Matte 'Sorceress.

2 comments:

  1. Kaunis meikki. Toi puna on upea, tosi uniikki sävy. <3

    ReplyDelete
  2. Upea meikki. Enkä olisi välttämättä tajunnut kylpytakiksi ellet olisi kertonut... :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...