Wednesday, November 11, 2015

MAC - Magic of the Night: 'Tonight's the Night' pressed pigment

MACin perinteinen juhlakauden kokoelma (tai kokoelmat) on ilmestynyt ständeille. Viime vuoden camée -koristeltu kokoelma oli huikean kaunis, joten siihen verrattuna tämän vuoden pakkaukset ovat vähän tylsät. Pidän tietysti näistä pressattujen pigmenttien pakkauksista, koska hei, turkoosi, mutta tuollaiseen kiiltävään pintaan jää kaikki sormenjäljet todella ikävästi.
En oikein tiedä, mikä on 'pressed pigment' termin oikea suomennos, joten taidan puhua vain luomiväristä. Minulla on yksi vastaava pigmentti-luomiväri viime vuoden kokoelmasta. Varsinkin näissä tämän vuoden luomiväreissä on ihan mahtava koostumus ja pigmentti. Olisin kovin mielelläni ostanut kaikki viisi, mutta hinta on hieman kirpaiseva 25€/kpl, joten ostin vain tämän yhden, johon olin ihastunut alunperin.  
Luulin ensin, että 'Tonight's the Night' on todella samanlainen ColourPopin 'Coconut' -luomivärin kanssa. Ei onneksi ollut. 'Coconut' on paljon sinisempi. Kummatkin ovat yhtä ihania. Turkooseja luomivärejä ei vain voi olla liikaa.
 Primer:
- UDPP

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- MAC: Tonight's the Night
- Make Up Store: Salvador (muted light green)
- Geek Chic: Morning Star

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Estee Lauder: Sumptuous Infinite
Kasvoilla on jälleen Lumenen mattameikkivoide sävyssä 0, poskilla Urban Decay:n 'Rapture' ja huulilla MACin 'Twig'.

Innostuitteko te tänä vuonna MACin joulukokoelmasta?
In English:
MAC's holiday collection hit the stands last week. I had my eye on this eyeshadow already and it was the only thing I ended up buying. These pressed pigments are beautiful and I would've bought all if they were a bit cheaper. 25€/piece is quite a lot.

'Tonight's the Night' is super beautiful greenish teal. Pigmented and saturated. Just me. 

10 comments:

 1. Mä ihastuin tähän samaan! Ehdottomasti käyn hakemassa, heti kun palkka tulee :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on niin valtavan kaunis! Ja muutenkin ihana. :)

   Delete
 2. En innostunut, olen päässyt MAC-kierteestä eroon. Ja kun ei pääse livenä hiplimään niin ei jaksa alkaa tilaamaan :) tämä turkoosi ja sininen Moon is blue kyllä kieltämättä ovat upeita :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. MACin kanssa tarvitsee melkein päästä hiplaamaan ennen ostopäätöstä, koska välillä laatu vaihtelee ihan valtavasti.
   Itsekään en jaksa enää niin paljon kiinnostua uusista kokoelmista ja jotenkin vuoden takaisen Rocky Horror -kokoelman kanssa ryssiminen latisti tosi pahasti halua antaa rahojaan MACille.

   Delete
 3. Onpa upea! Mä en innostunut tämän vuoden joulukokoelmasta niin paljon että olisin ostanut mitään, paitsi siitä Dark Side-huulipunasta, joka kuuluu vakiovalikoimaan. Muistin nyt tosin viime vuoden kokoelmaostokset, jotka ovat melkein käyttämättöminä tuolla. Paras mennä tutkimaan niitä nyt. :o

  ReplyDelete
  Replies
  1. Viime vuoden kokoelma oli jotenkin juhlavampi ja mielenkiintoisempi. Tämä pigmenttiluomivärit ovat ehdottomasti parasta antia.
   Minunkin pitäisi muistaa käyttää niitä viime joulun pigmenttejä useammin. ;)

   Delete
 4. Oooooh! Aivan tajuttoman kaunis sävy! Ajattelin olla ostamatta mitään tuosta kokoelmasta, mutta nyt taisin muuttaa mieleni.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Jooo! Tämä sävy sopisi sulle aivan mielettömän hyvin. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...