Wednesday, December 10, 2014

The King Under The Mountain

Kävimme tänään katsomassa viimeisen Hobitti -elokuvan. Halusin tämän päivän meikkiin ehdottomasti kultaa kääpiöiden kulta-aarteen ja Valtasormuksen vuoksi. Punainen väri taas sopi hyvin lohikäärme-Smaugin sävyihin. Ja ulkona on varmaan myös huomattu elokuvan ensi-ilta, koska ilma on kuin Mordorissa konsanaan.

Tykkäsin elokuvasta, vaikka se olikin melkomoista rymistelyä alusta asti. Olo oli aika haikea, kun lopputekstit lähtivät rullaamaan ja Billy Boydin kauniisti esittämä 'The Last Goodbye' soi taustalla. Itse muistan oikein hyvin, kun odotin malttamattomana Lord of the Rings elokuvien ensi-iltoja ja pidennettyjen versioiden DVD-julkaisuja. Hurja ajatella, että tässä on vierähtänyt yli 10 vuotta melkein huomaamatta.

Olen viettänyt 5 päivää aivan järkyttävässä flunssassa, joten oli ihana meikata pitkästä aikaa vähän voimakkaammin. Kauhea tauti; kaiken kuumeen, yskimisen ja niistämisen lisäksi on aivan järkyttävä väsymys. Halusin kuitenkin mennä elokuviin ensi-iltapäivänä ja postata jotain muutakin blogiin kuin vain haastepostauksia.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Fyrinnae: Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Grimas: 681 (plum)
- MAC: Heritage Rouge pigment
- Sugarpill: Goldilux
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Lancôme: Hypnôse wp 
Kävin myös viikko sitten pitkästä aikaa kampaajalla, jonka lattialle jäi pitkät pätkät pituuksista. Näiden kanssa on helpompi olla. Huulilla on Melt Cosmeticksin '6six6'.
In English:
Me and my other half went to see the final Hobbit film this afternoon. I knew I wanted to wear gold eyeshadow, because of the dwarven treasure and The One Ring. And what better gold there is than Sugarpill's Goldilux.  

14 comments:

  1. Kerrassaan upea meikki jälleen. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kun kerran oli idea, niin tätä oli tosi kiva toteuttaa. :)

      Delete
  2. O_O Gorgeus! Aivan ihana ja teemaan sopiva meikki. Wau.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Oli flunssasta huolimatta sellainen oma olo tässä meikissä.

      Delete
  3. Upea meikki, jälleen kerran..! Ihanaa kun joku tekee noin tarkasti miettyjä "teemameikkejä" :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä olen aina helpottunut, kun keksin jonkun teeman meikkiin. Helpottaa niin paljon värien valinnassa. ;)

      Delete
  4. Ihana meikki! Itselläkin oli ainakin ajatus eilen että lähden hakemaan meikkiin inspiraatiota leffasta, mutta lopputulos ei ollut sitten mistään kotoisin joten ei siitä sen enempää :-D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mä mietin ensin haltijoita, mutta meninkin ihan toiseen laitaan värien kanssa.
      Aina ei mene suunnitelmat ihan putkeen. :)

      Delete
  5. Näytät upealta! Hiuksista tuli tosi kivat!

    Mulla on vielä viimeinen Hobitti-elämys näkemättä. Ajattelin sitä ennen toteuttaa perinteeni ja katsoa kaikki Sormusten herrat ja aiemmat Hobitit uudestaan. Naurahdin tuolle "koska ilma on kuin Mordorissa konsanaan". Niin totta! Tänään oli kauhea sää.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kannatti stressata etukäteen hiuksista, niin niistä tuli kivat. :)

      Meidän piti katsoa pidennetty versio tokasta osasta, mutta sairastelu tuli tielle. Tosin katsoin 10h making of -dokkareita, joten eiköhän siinä tullut ihan hyvä kertaus.

      Delete
  6. Todella kauniin ja näyttävän meikin olet tehnyt! :) Aivan loistava väriyhdistelmä tuo punainen ja kulta!

    Kävin mieheni kanssa katsomassa myös tuon Hobitin päätösosan, tulimme juuri tuolta elokuvista. :) Hieno elokuva, todellakin oli tuota rymistelyä alusta loppuun. Ehkä lopusta sitä olisi voinut vähentää, siitä annan vähän miinusta. Mutta onhan nuo Peter Jacksonin elokuvat kyllä eeppisiä ja vaikuttavia visuaalisesti ja tunnelmallisesti. Eihän noista Tolkienin kirjoista saa huonoja elokuvia, tai no minä en ainakaan ole sellaiseen törmännyt.

    Hobitin luin kokonaan pari vuotta sitten, Taru Sormusten Herrasta kirjat useampi vuosi sitten ja nekin vasta kerran, oli aika pitkä luku-urakka, samalla kun tuli luettua kaikkia muitakin lainakirjoja. Hobitti on kyllä hankkimisen arvoinen kirja, ehkä se tulee vihdoinkin ostettua nyt lähiaikoina. Tuo TSH nyt löytyy hyllystä, onneksi.

    Hassua ja kyllä ihan täysin ymmärrettävääkin, että aina kun näkee, kuulee tai lukee jotain Keski-Maa aiheista niin siitä jää se tietynlainen kaiho ja haluaa heti päästä käsiksi noihin kirjoihin ja vain intohimoisesti lukea. <3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos. :)

      Itse luin Sormusten Herrat ennen elokuvien julkaisua. Hobittia en ole itse tainnut lukea, mutta muistelen, että äitini on sen meille lapsille lukenut ja muistan melko hyvin sen, että kävimme lapsena katsomassa Kuopion kaupunginteatterissa Hobitti -näytelmän. Varsinkin tuo viiden armeijan taistelu oli hienosti toteutettu.

      Vaikka en olekaan kovin suuri Tokien-fanaatikko, niin hänen kirjoillaan ja niistä tehdyillä elokuvilla on ollut minuun suuri vaikutus. Keski-Maahan palaamisesta tulee aina hyvä ja nostalginen olo. Siksi eilen piti hieman nieleskellä kyyneliä, kun Bilbo hyvästeli kääpiöt ja palasi takaisin Kontuun.

      Delete
  7. Ihana meikki. Taas. <3 Hobitti ja LoTR <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...