Wednesday, December 3, 2014

Photo-A-Day, Day 3: Foundation

Kaksi kärpästä samalla iskulla, eli haastekuva ja arvostelu. Tämä Rimmelin uusi Lasting Finish -meikkivoide (12,90€) on vilahdellut blogeissa tänä syksynä. Luettuani useamman hyvän arvostelun päätin itsekin ostaa meikkivoiteen. Ja olen todella tyytyväinen, että ostin. Tämä onkin jo toinen Rimmelin meikkivoide, joka yllättänyt iloisesti. Se ensimmäinen oli Stay Matte.  
Meikkivoidepullossakin lukee, että Lasting Finish on puolipeittävä ja sitä saa kivasti myös kerrostettua. Huonoina päivinä tarvitsen kyllä peiteainetta kaveriksi. Vaalein sävy 091 Light Ivory on jälleen ihastuttavan vaalea ja aavistuksen punapohjainen. Koostumus on melko ohutta ja voide levittyy helposti kasvoille.
Ihoni on ylläolevassa kuvassa hämmentävän hyvässä kunnossa, joten en tarvinnut kuin pelkän meikkivoiteen kasvoille. Meikkivoide jättää ainakin omalla iholla puolimatan pinnan, jonka puuteroin aina. Kaiken kaikkiaan todella hyvä meikkivoide. Plussaa vielä pumppupullosta, jolla meikkivoidetta on todella helppo annostella. Markettipuolelta on tullut nyt todella hyviä meikkivoiteita, kun taas selektiivisiin olen olen melkein järjestään pettynyt. Mutta hyvä näin, rahaa säästyy todella paljon, kun pitää hankkia uusi meikkivoide.

1 comment:

  1. Kai minunkin täytyy hankkia tämä jossain vaiheessa… :D

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...