Sunday, December 14, 2014

Photo-a-Day, Day 14: Winged Eyeliner

Kissarajaukset ovat ehkä selkein tunnusmerkki meikeissäni. Ilman en oikein osaa olla. Rajaukset saavat silmäni näyttämään suuremmilta ja tuovat meikkiin ryhtiä. Omat suosikkirajaukseni ovat jo pitkään olleet Sensain 'Liquid Eyeliner' ja H&M:n 'Liquid Eyeliner'. Kummatkin muistuttavat kyniä. Itselleni juuri tuon malliset ovat helpoimpia hallita. Siveltimistä en oikein välitä.

Kuulisin mielelläni teidän lemppari rajauksista.

3 comments:

 1. Itselläni on myös kissarajaukset aina, töissäkin, vaikka joidenkin mielestä se ei asiakaspalveluun sovi. :p kynämalliset ovat tosiaan ihanan mutkattomia, mutta tämän suurkuluttajan mielestä ne kuivuvat liian nopeasti käyttökelvottomiksi. :/ natural coden eyeliner on kynämalleista ihan paras! Yleensä kuitenkin käytän Rimmelin Glam eyesia, joka on perinteinen sivellinkärkinen pullo. Muistaakseni sitä saa myös huopakärkisenä.

  ReplyDelete
 2. Sensai on ihan suosikki! <3 Paras sivellin, paras jälki, tarkka. Muita nestemäisiä rajauksia käytän yleensä erillisellä siveltimellä ja se on tuskastuttavan vaivalloista joinain aamuina :D

  ReplyDelete
 3. Jos käytän nestemäistä tai geelimäistä eyelineria niin silloin teen kissarajaukset, pelkkä viiva noin näyttävillä aineilla näyttää niin tönkölle. Nyt viime aikoina en ole niin paljoa tehnyt näyttäviä rajauksia ja enemmän olen siirtynyt geelimäisen eyelinerin suuntaan sen jäljen pehmeyden vuoksi. Noista rajauksista en ole monia merkkejä kokeillut, tällä hetkellä löytyy The Body Shopin se uusin, missä on pieni erillinen sivellin mukana (en muista nimeä) mustana. Se on aika hyvä, en sanoisi kuitenkaan että paras (vielä). Elfin geeli lineri on myös todella hyvä (tumma luumu). Erillisellä siveltimellä piirtelen, vaihtelevalla lopputuloksella. :D

  Dipattavista eyelinereistä lempparini on vuosia ollut Rimmelin Exaggerate, siis se huopakärkinen. Edullinen, tarkka ja tulee kestävää jälkeä. Noita selkeästi erottuvia rajauksia käytin todella monta vuotta alkaen yläaste ajoilta. Toinen loistava tuote on IsaDoran eyelinerit, tavallinen musta ja se Chrome versio, se on sellainen kiiltävä musta (ns. "pvc versio" :D).

  Kynärajauksista on tullut nykyään niin ihanan vaivattomia ja niistäkin saa sopivan lopputuloksen riippuen ihan mitä haluaa. Sopii enemmän ehkä omaan tyyliin ja arkeen muutenkin, vaikka näyttävät rajaukset on kyllä ihanat aina. Olen näissä tykästynyt eniten Yves Rocherin meikkikyniin sellaisiin 3-in-1. Ne on tosi edulliset hinnaltaan, niissä on sopivan pehmeä jälki, hyvin levittyvä ja sopivan pigmenttinen. Käytän noissa ruskeaa ja harmaata sävyä. :)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...