Monday, December 15, 2014

Photo-a-Day, Day 15: Favorite Mascara

Hyvän ripsivärin löytäminen on todella vaikea homma. Onneksi törmäsin Lancômen ripsiväreihin, kun ne olivat alennuksessa. Hypnôse Drama -ripsivärin harja näytti todella hurjalta, mutta lupaus tuuheammista ripsistä ajoi kokeilemaan. Ja olen tyytyväinen, että ostin. Tällä omiin onnettomiin ripsiini saa massaa ja näyttävyyttä. Olen muutenkin ollut todella tyytyväinen Lancômen ripsareihin. Vaikka ne ovatkin kalliimpia, niin enää ei tarvitse ostaa monta 15e ripsaria ja olla niihin tyytymätön.

6 comments:

 1. Mulla ei ole tästä kokemusta, mutta Lancômen Hypnôse Doll Eyes -ripsiväriä olen käyttänyt paljonkin. Se on mun oma suosikki Lancomen ripsiväreistä :) Mäkin ostin näitä pirteämpiä pakkauksia pari, kun ne oli alessa viime keväänä. Toinen oli joku muu kuin Hypnôse Doll Eyes, mutta en nyt muista että mikä. Voisi tietenkin mennä kaivamaan laatikoita ja ottaa sen käyttöön ;)

  MS / Beauty Highlights

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on myös Doll Eyes, joka on sellainen melko hyvä, Star on aavistuksen parempi ja Drama taas suosikki. Vielä odottaa kokeilua Grandiose. :)

   Delete
 2. Drama on munkin lemppari, ja samoilla argumenteilla, sillä on vaan tullut mun surkeisiin ripsiin eniten näyttävyyttä. Mansikkanetistä saa onneksi vähän edukkaammin. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla on onneksi yksi kappale jemmassa ja onneksi välillä tulee -20% kuponkeja, sitten kun oikeasti pitää ostaa uusi.

   Delete
 3. Ei ole tästä kokemusta. Musta markettiripsivärien hinnat on noussu hirveetä tahtia, kun taas selejen pysynyt aika samana. Loppujen lopuksi ei kovinkaan suuret ole enää erot.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juuri tuon hintaeron takia tuntuu järkevämmältä ostaa näitä selektiivisiä (ja alennuksella nämä saattavat olla halvempia kuin esim. L'Oreal). Ennen en suostunut maksamaan ripsarista yli 10 euroa, mutta kun nyt löysin oikeasti toimivan ripsivärin, niin 30e on ihan ok.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...