Thursday, December 18, 2014

Aikamatka - Time Travel

Aivan ihastuttavan Atelieri O. Haapalan valokuvanäyttely 'Aikamatka' on parhaillaan Valokuvakeskus Perissä, Turussa. Viime lauantaina vierailijoilla oli mahdollisuus kuvauttaa itsensä näyttelyn yhteydessä. Tausta oli ihanan talvinen. <3 Näyttely on nähtävissä 4.1.2015 saakka, joten käykää ihmeessä katsomassa.
Tässä kuvauspäivän meikki. Olin ensin puoli päivää töissä, joten en meikannut ihan niin näyttävästi kuin muuten ehkä olisin. Kuvat on otettu kylppärin valossa, joten laatu ei päätä huimaa.

Silmissä olen käyttänyt Urban Decay:n Shattered -palettia ja huulilla on UD:n upea Mrs. Mia Wallace. Ardellin puolikkaat 305 ripset sopivat erinomaisesti myös arkena.
Sitten kuva samasta meikistä salamalla otettuna (että minä vihaan sitä, kun salama on jäänyt vahingossa päälle ja sitä ystävällisesti sokaisee itsensä heti aamun kunniaksi). Tässä kuvassa UD:n huulipuna pääsee oikeasti oikeuksiinsa. <3

Vaatteina minulla oli H&M:stä löytynyt todella kiva petroolin värinen kynämekko, korsetti on omaa käsialaa ja koru Glitteristä. Kengät ovat John Fluevogin ihanuudet, joista minun pitäisi kirjoittaa joku kerta.
In English:
I got my picture taken by the lovely and awesome Atelieri O.Haapala. I love the wintery backround.

1 comment:

  1. Ihana kuva ja kaunis meikki! Tuo korsetti on kyllä aika upea!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...