Sunday, December 7, 2014

Photo-A-Day, Day 7: Old Stuff

Seitsemännen päivän haaste on vanhin omistamani meikkituote. Ja se on tämä Grimasin 545 luomiväri. Voisin ehkä heittää tämän pois ja ostaa uuden, mutta eipä tämä ole miksikään mennyt. Jos muistan oikein, olen ostanut tämän vuonna 1998 Helsingistä. Olin onnesta soikeana, kun sain vihdoin punaisen luomivärin. Samalla taisin ostaa myös G0-värisen meikkivoiteen, joka oli täydellisen kalpea. Voi sitä onnen määrää. :)

Muuten en ole säilönyt vanhoja meikkejä, vaikka olisikin ihan hauska, jos olisin arkistoinut esimerkiksi Anytimen sinisiä puuterirasioita tai huulipunahylsyjä.

Tässä samalla tulee mieleeni ne meikit, joita käytin silloin 90-luvun lopulla. Minulla oli Lumenen Double Stay(?) ja jotain mattameikkivoidetta. Ne olivat silloin sellaisissa lituskoissa tuubeissa. Meikin kiinnitin ainoastaan kivipuuterilla (Lumene tai Anytime). Poskipunaa käytin, mutta en varjostuksia. Lumenen mustanharmaa kulmakynä oli luottotuotteeni silloin. Huulilla taisi olla vain melko huomaamatonta huulipunaa tai kiiltoa. Silloin meikkasin silmät näyttävästi vain iltamenoja varten, mutta kissarajaukset ovat tainneet jo silloin kuulua meikkiini. Pitäisi kaivaa jostain kätköstä kuvia. :)

4 comments:

  1. Lumenen Double Stayta käytettiin täälläkin. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Muistelen, että nimen omaan siitä löytyi sävy 0, joka oli tarpeeksi kalpea omaan makuuni. Harmi, että se lopetettiin, eikä yhtä vaaleaa meikkivoidetta ole tullut tilalle.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...