Friday, December 12, 2014

MAC: Rocky Horror Picture Show 'Riff-Raff'

Jos minä olen jotain meikkikokoelmaa odottanut, niin se on ollut MACin Rocky Horror Picture Show -kokoelma. Valitettavasti tämä ei ole saapunut Suomeen tähän päivään mennessä. Elättelen silti toiveita, että ihme vielä tapahtuisi. Piti siis turvautua internetin ihmeelliseen maailmaan. En suosittele koskaan tilaamaan MACiä netistä, koska tuotteista on todella paljon feikkejä liikkeellä. Jännitin itsekin, että miten käy, mutta kaikki merkit viittaavat ihan aitoon tuotteeseen.
Ostin siis kokoelmassa ilmestyneen Riff-Raff -luomiväripaletin. Kuten olen kirjoittanut, en ole MACin luomivärien suurin ystävä, mutta pienessä paniikissa nappasin tämä paletin haltuuni, koska hintaa oli vain n.32$ ja halusin jotain järkevää tästä kokoelmasta. Eniten toivoin pääseväni käsiksi Frank-n-Furter -huulipunaan, mutta sen hinnat huitelevat niin pilvissä, että enpä viitsi edes haaveilla. Tilasin kuitenkin fiksumman hintaisen Oblivion -huulipunan, joka saapuu varmaan joulun jälkeen.
Ne jotka pitävät Rocky Horrorista, osaavat varmasti arvostaa tuotteiden pakkauksia. Pahvipakkausten sisäpuolet on ihanasti kuvitettu Rocky Horror -hahmojen kuvilla. Myös itse tuotteissa on legendaariset punahuulet. <3
Olin melko yllättynyt, miten neutraali ja melko vaalea paletti on kyseessä, kun kuitenkin puhutaan alien transvestiiteista. ;) Mutta toisaalta sävyt sopivat varsinkin Frank-n-Furterin meikkiväreihin. Olen nyt kerran testannut palettia ja ainakin työmeikki syntyi helposti.
Ylärivin vaalea 'Oh, Rocky' on pigmenttisempi kuin swatch antaa ymmärtää. (Ja väri todellakin muistuttaa Rockyn pienen pieniä, kultaisia shortseja elokuvassa.) Crystal taas on vaaleudestaan huolimatta erittäin kiva sävy, jolla saa muutettua muiden luomivärien sävyä helposti. Odotin vähän kauhulla Carbonia, koska kaikkialla oli haukuttu, kuinka kuiva kökkö se on. En ole kyllä ihan samaa mieltä. Odotin sellaista kivikovaa, harmahtavaa kammotusta, mutta ihan pikimustalta tuo minusta näyttää. Eli kaikkiaan tämä paletti oli aika positiivinen yllätys.
Jaksatteko te kytätä kokoelmia ja harmittaako, jos jotain jää saamatta?

In English:
I don't think I've ever waited any collection as much as MAC's Rocky Horror Picture Show. Too bad it was never released here, although it was supposed to come out in the beginning of November. (I'm still hoping a miracle will happen.)

So I had to rely on Ebay. I never recommend ordering MAC online 'cause there are so many fakes around. I took a risk, but it seems that this one is genuine item. 

The thing I wanted most was Frank-n-Furter lipstick, but it goes so ridiculously expensive that I'm not gonna bother. Instead I ordered Riff-Raff eyeshadow palette and Oblivion lipstick (which will come later). I've never been a fan of MAC eyeshadows, but I kinda panicked on Ebay and grabbed this one quite cheap ($32). The quality is ok and the palette is good for everyday looks. I was most worried about Carbon, because everyone said it's total crap. Maybe I got lucky 'cause mine is just fine. It's not chalky or poorly pigmented. 

Did you get anything from this collection or is there any other collections you've missed or wished you acted quicker?

12 comments:

 1. Replies
  1. Heti, kun saan taiottua aurinkoisen vapaapäivän. ;) (Yritän sunnuntaina viimeistään testailla palettia ajan kanssa.)

   Delete
 2. Voi harmi, ettet saanut Frank-n-furteria! Se olisi varmaan upea. Itsekin katselin sitä, mutta ei. Liian kallista lystiä. Oblivionkin on silti upea, ja onneksi suurin himotukseni kohde Sin on ymmärtääkseni vakkarivalikoimassa. :)

  Oisko hienoa, jos tekisit Rocky Horror -teemaisen meikiin! Joo! :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Rocky Horror -meikki on tulossa jossain vaiheessa. Ehdottomasti. :)

   Katselen edelleen Ebaytä sillä silmällä, jos saisin tuon Frank-n-Furterin jotenkin järkevään hintaan.

   Delete
 3. Ai Carbonia on haukuttu? Minusta se on taas tosi hyvä musta :D olen siinä käsityksessä että tuoreita Limited edition paletteja uskaltaisi ostaa. Mutta taas jotain vanhempia Hello Kitty kopioita kavahtaisin, kyllä harjaantunut MAC-silmä erottaa feikit :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä luulen kans, että nämä uudet LE:t on turvallisia, mutta esim. Rihanna-tuotteista on todella paljon feikkejä liikkeellä. Ehkä tuolla Aasiassa ei tajuta Rocky Horrorin päälle. ;)

   Carbon on saanut osakseen todella paljon kritiikkiä, joten oletin sen olevan huomattavasti huonompi kun se todellisuudessa on. Olen ehkä tottunut melko kuiviin mattaluomiväreihin, joten tuo ei todellakaan ole pahimmasta päästä.

   Delete
 4. Ihana paletti, tosi monikäyttöiset sävyt.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tämä on aika jännä, mutta silti helppo paletti. :)

   Delete
 5. Komppaan Petraa, meikkikuvia asap! :D Oon kyllä niin kade tästä, oon menettänyt jo aikaa sitten toivoni siitä että tämä vielä tulisi myyntiin Suomeen...

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mun mielestä aivan perseestä, että tätä kokoelmaa ei saatu tänne (en tiedä, julkaistiinko tätä myöskään Tallinnassa). Noh, Ebay auttaa ja saan maksaa extraa ihmisille, jotka rahastavat näillä kokoelmilla. :/

   Delete
 6. Replies
  1. Ebaystä. Tämä oli sen myyjän ainoa paletti. Nyt olen seurannut, että ebay.uk:ssa on ollut tätä palettia ihan ok hintoihin myynnissä.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...