Saturday, December 20, 2014

Photo-a-Day, Day 20: Favorite Blog(s)

En voi millään valita vain yhtä blogia, joten tässä muutamia lyhyiden perusteluiden kera. (Tämän päivän kirjoitus on kuvaton postaus, kuten ehkä huomasitte.)

Mustaa Kajalia. Olen lukenut Heidin blogia varmaan melkein alusta asti, koska Heidin tyyli on ollut aina ihanan kameleonttimainen.
Lazy Dynamite. Nekun tekemät meikit ovat aina ihastuttaneet minua ja tuoksuarvostelut ovat niin ihanan yksityiskohtaisia, että voin kuvitella haistavani hajuvedet itsekin.
Eyeshadow and Flame. Ilonan blogia on ihana lukea. Ihanat tuotearvostelut ja sitä ihanammat meikkipostaukset.
Keyword: Love. Jonna kirjoittaa koskettavan henkilökohtaisesti ja hurjan mielenkiintoisesti. Tuote- ja tuoksuarviot ovat vailla vertaansa.
Blogi, jota olen jäänyt suunnattomasti kaipaamaan on Jangsara. Hänen huikean upeat meikit ovat tehneet lähtemättömän vaikutuksen. Toivottavasti hän vielä joskus palaisi takaisin kirjoittamaan.

Ulkomaisista blogeista seuraan tiiviisti mm. näitä:
Sandra Holmbom. Tämä nainen on uskomattoman taitava, lahjakas ja inspiroiva.
Vampy Varnish. Alun perin täällä oli vain kynsikuvia, mutta nykyään hän kirjoittaa myös paljon värikosmetiikasta hyvien kuvien ja arvostelujen kera.

Ihania blogeja on hurjan paljon, mutta nämä ovat ehkä ne, joiden pariin palaan aina uudestaan ja uudestaan. Muita seuraamiani blogeja löytyy tuosta sivupalkista. Ja huomenna tulee taas ihan kuvallinen postaus. :)

2 comments:

  1. Aww, kiitos, ihana! <3 Sinun blogisi kuuluu myös omiin suosikkeihini, vaikka en niin usein muistakaan antaa palautetta tai kommentoida. Kliseiseltä kuulostamisen uhallakin toivon, että jatkat samaan malliin! :)

    ReplyDelete
  2. Voi kiitos! <3

    Mä käyn täällä taas aina ammentamassa visioita ja katsomassa ihania värikkäitä silmämeikkejä, kun itse olen niin laiska niiden kanssa. Onneksi voi ihailla toisilta! <3 Niin ja tietenkin vähän erilaiset huulipunat, ihan mahtavaa, että joku uskaltaa käyttää voimakkaita ja epätyypillisempiäkin sävyjä.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...