Thursday, December 4, 2014

Photo-A-Day, Day 4: What's in my bag?

En ottanut kuvaa koko laukun sisällöstä, vaan rajasin kosmetiikkaan. Laukusta löytyy tällä hetkellä seuraavaa:
- 4(!) huultenrajauskynää. Olenkin ihmetellyt, missä kaikki rajauskynät piileskelevät... Yleensä en kanna mukanani rajauksia, ainoastaan huulipunia.
- 5 huulipunaa. Kaksi niistä on kynämallisia (Lumene ja Milani). Parhaimmillaan minulla saattaa olla kymmenenkin huulipunaa laukussa.
- 1 rajauskynä. Urban Decayn rajauskynä on myös jäänyt vähän pyörimään laukkuun.
- 1 meikkipuuteri. Lähinnä meikin korjailua varten. Yleensä minulla on kivipuuteri, mutta tämä Lumenen meikkipuuteri on myös vahingossa jäänyt mukaan. En pidä puuterin rasiasta yhtään, tuo on aivan kammottavan värinen (näyttää ihan ihonpalalta). Nykyään Lumenen pakkaukset taitavat olla erivärisiä.
- 1 käsirasva. Muistan aivan liian harvoin rasvata kuivia käsiäni, vaikka tämä ihana The Body Shopin Candy Apple -käsirasva kulkeekin mukana.
- 1 meikkivoidesample.
- 2 rakkolaastaria. Näitä jaettiin ilmaiseksi kadulla ja jätin ne laukkuun, koska joskus voi tulla tarpeeseen.

Tämän lisäksi laukussa kulkee lompakko, kännykkä, hiusharja, särky- ja vatsalääkkeitä, avaimet ja kasa leffalippuja (säästän liput kaikista näkemistäni leffoista).

6 comments:

 1. Hyvä luku noita huulenrajauskyniä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hyvä, että tuli osallistuttua tähän haasteeseen, koska muuten olisin raivoissani etsinyt noita rajauskyniä. ;)

   Delete
 2. Joo, ihan sama kuinka monta purkkia sitä käsirasvaa on ja missä, sitä silti unohtaa rasvata niitä käsiä kunnes huomaa ihon halkeilevan ja hilseilevän ja kynsinauhat vuotaa verta. Nytkin mulla on tässä kolme purnukkaa vieressä enkä silti ole muistanut kotiintulon jälkeen rasvata käsiäni. Ja sängyn vieressä yksi ja laukussakin yksi. Viisi hemmetin rasvatuubia ja silti kuivat kädet. :D

  Pitäisi käydä ehkä nuuhkuttamassa noi Body Shopin jouluhajut, karpaloa testasin kun vähän himoitsin sitä lahjapakettia, mut lopulta päädyin siihen etten halua sitä muovista pesumöllykkää... pienestä on munkin ostamiset kiinni. ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. On se rasvaaminen jotenkin niin vaikeeta. :) ja sitten ihmettelen, kun kädet huutaa kuolemaa.

   Ne karpalojutut on ihania. <3

   Delete
 3. Hauska kun seurailee tätä haastetta Instagrammissa, niin todella monella on noita TBS:n minikäsivoiteita laukussaan - myös minulla ja juurikin tuo omena :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on tosi hyvänkokoisia laukkuun ja tuo omena imeytyy nopsaan. Ja tuoksuu ihanalle. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...