Sunday, December 21, 2014

Photo-a-Day, Day 21: Mask

Käytän naamioita aivan liian harvoin. Muistan ne yleensä illalla siinä vaiheessa, kun meinaan nukahtaa sohvaan. Pidän kaikista eniten näistä kangasnaamioista, joita olen saanut ihanalta ystävältäni Aasian reissulta ja olen itse tilannut My Beauty Diaryn naamioita. Suuria eroja en ole naamioiden välillä huomannut, mutta muuten kasvoni tykkäävät. Iho saa kunnolla kosteutta ja muita hoitavia aineita.

Tykkääkö joku muu näistä yksittäisistä naamioista tai onko teillä jotain muita suosikkeja, joista tällainen pintakuiva, mutta rasvoittuva iho voisi tykätä?

2 comments:

  1. Minä tykkään Lumenen turvenaamiosta silloin tällöin käytettynä. Mullakin on pintakuiva iho jossa on vähän epäpuhtauksia ja josta huomaa heti unohtaneensa säännöllisen naamion käytön :) tuo Lumene on hyvä poistamaan epäpuhtauksia mutta käytän 2-3 viikon välein. Lumenella on muitakin hyviä naamiota, olen joskus käyttänyt mutta en muista nimiä tähän hätään. Tykkään luonnonkosmetiikan kosteuttavista naamioista ( Nafha tai Estelle & Thild ) tai sitten näitä kangasnaamioista. Ne on ehkäpä parhaat :)

    ReplyDelete
  2. Käytän Montage Jeunessen suklaanaamiota (sopii varmasti sunkin iholle), joka on yksittäispakattu. Vähän harmittaa, kun tuotetta on niin paljon, että sitä menee aina hukkaan. Niinpä suosin yleensä muita pakkausmuotoja. Blissillä on tosi hyvä savipohjainen naamio, joka sopii myös pintakuivalle iholle, samoin Now Foodsin purkissa oleva savijauhe, johon voi lisätä joukkoon pelkästään vettä tai jos iho tuntuu tosi kuivalta lirauksen kookos- tai oliiviöljyä.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...