Wednesday, December 31, 2014

MAC, Rocky Horror picture Show: Oblivion

Jee, kovasti odottamani Rocky Horror -kokoelman huulipuna 'Oblivion' oli saapunut joululoman aikana. Oblivion oli toinen valintani kokoelman huulipunista, mutta 'Frank-n-Furter' on niin suolaisen hintainen Ebayssa (minimissään 40e + postit), että jätän sen suosiolla hankkimatta.
Kuten kuvista näkyy, niin pakkaus on yhtä ihastuttava kuin Riff-Raff -paletissa. Pahvipakkaus on kuvitettu sisustaa myöten ja itse huulipuna tuubi on kivan kiiltävä (tosin siinä näkyy sormenjäljet ja pöly...).

Entäs itse puna? Noh, sehän on aivan ihastuttava. Virallinen sävykuvaus on "vivid bluish-red". Olen hyvin samaa mieltä, puna on kylmään taittava ja kirkas. Koostumukseltaan se on Amplified, joka on mattapunaa paljon kiiltävämpi ja levittyy helposti.
Tein meikin käyttäen Riff-Raff -palettia ja meikkipohjana on Revlonin ColorStay, Ivory. Poskilla on Illamasquan Naked Rose, joka sopii joka tilanteeseen.
Silmämeikki on neutraali, jossa on käytetty harmaan sävyjä. Olen viime päivinä kokeillut rajata silmiä vähän eri tavalla, eli aloitan rajauksen vasta silmän puolesta välistä. Rajasin ennen silmäni aina näin ja tykkään tästä todella paljon. Silmän sisänurkkaan jää enemmän tilaa.
In English:
I finally got my Rocky Horror lipstick in Oblivion. It's lovely vivid red and it's a shame that this collection was sold out so fast and now it sells for a fortune in Ebay. 

6 comments:

 1. Todella hyvä kokonaisuus ja aivan ihanan värinen puna! Tykkään Amplified koostumuksesta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oblivion on ihanan värinen punainen. Amplified on kivaa vaihtelua noihin mattapuniin, mutta mulla tuo tahtoo karkailla juonteisiin, vaikka pohjustaisi ja rajaisi hyvin. :/ Mutta se ei todellakaan estä käyttämästä tätä kaunokaista.

   Delete
 2. Aivan ihana puna ja toi pakkaus on die for... <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Aika täydellinen kokonaisuus. (Unohtui ottaa tuollainen huulen purenta kuva. :) )

   Delete
 3. Ooh, tuo puna..! Ihana meikkikin kaikin puolin! <3

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...