Sunday, January 4, 2015

NYX: Macaron Lipsticks

Aloitetaan vuosi hempeissä sävyissä. Sain nämä joulun jälkeisenä lahjana ihanalta ystävältäni. NYX julkaisi viime vuonna 12 uutta huulipunaa nimeltään 'Macaron Lippies'. Sävyt ovat siis tuollaisia pastelliin taittavia, mutta melko erikoisia sellaisia. Mietin koko syksyn näiden hankkimista, mutta se sitten jäi. Huulipunat taitavat olla n.$6-8/kpl.
Saamani huulipunat ovat seuraavat:
- Black Sesame. Vaalean harmaa, josta haaveilin eniten. Hankin syksyllä Melt Cosmeticsin 'Space Cake' -huulipunan, joka on tumman harmaa ja taittaa siniseen. 'Black Sesame' taas on hyvin neutraali ja taittaa ennemminkin ruskeaan kuin siniseen. Näitä kahta harmaata pitää päästä kokeilemaan yhdessä.
- Lavender. En ole koskaan omistanut tällaista pastelliviolettia. Tätäkin ajattelin sotkea harmaan kanssa, koska yksinään tämä on aika hurjan näköinen minulla. :)
- Earl Grey. Jo nimi on ihana. Jännä neutraali/murrettu sininen. Tämä oli toinen näistä huulipunista, jonka hankkimista alun perin mietin.
- Pistachio. Mmmm... pistaaseja... Todella jännä, tumma mintunvihreä.
Olen lukenut paljon arvosteluja näistä punista, joten osasin odottaa hyvää pigmenttiä ja helppoa levittyvyyttä. Yleensä erikoisen värisissä huulipunissa on paljon ongelmia nimen omaan pigmentin kanssa. Näissä ei. Huulipunien koostumus on hyvin kermainen. Väri levittyy helposti huulille, mutta ei lähde luisumaan irti ja väriä on helppo kerrostaa. Pysyvyydestä en osaa sanoa, mutta luulen, että näitä pitää korjailla suht usein, koska koostumus on sen verran pehmeän oloinen. Näissä on kyllä hinta-laatusuhde kohdillaan, joten jos joku haaveilee erikoisemmista huulipunista, niin suosittelen lämpimästi.
Kokeilin näitä pohjustamattomille (ja kuiville) huulille heti herättyäni (en vaan jaksanut odottaa). Levitin värin suoraan hylsystä. Siihen nähden lopputulos on todella hyvä, mutta seuraavalla kerralla haluan ensin meikata kasvot, koska nämä korostavat ihon punakkuutta aika pahasti. (Sen takia huulikuvat on rajattu aika tiukasti.) Pohjustaisin myös huulet ainakin meikkivoiteella, ettei huulen oma sävy sekottuisi yhtään huulipunan väriin.

Nyt jään vielä haaveilemaan NYXin Wicked -huulipunista, jotka ovat tietysti hyvin tummia ja erikoisen värisiä. (Niiden saatavuus on vaan melko huono.)

In English:
Let's start the year with pastel shades. I got these for a present from my dear friend. I've read about these NYX's 'Macaron Lippies' when they were released, but never got any of them. 

Now I have:
- Black Sesame, neutral light grey. This one I wanted most. I really want to mix this with Melt Cosmetics 'Space Cake' lipstick, which is darker and bluish grey. 
- Lavender. As the name states, it's a pale lilac shade. I'll be mixing this with other shades as it's too light on me on its own. 
- Earl Grey. I love the name. The shade is muted/neutral blue. Very unique.
- Pistachio. I love pistachios. :) This one is also very unique darker mint green.

I had read quite a few reviews and knew to expect pigmented lipsticks. These are easy to apply and they feel very comfortable on the lips. But because they're so creamy they probably wear off quite quickly. But the price (about $6-8) and quality is very good in these. I totally recommend if you're after some unique pastel shades. 

10 comments:

 1. Oi, onpa hienoja! Mä en ole vielä ihan niin rohkea, että käyttäisin pastellisävyjä, mutta violetit jo menevät helposti :D

  Joku noista kehitelty pastelliombre-huulimeikki olisi aika kova!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mietin heti itsekin ombre-meikkejä. Muuten nämä on hieman hankalakäyttöisiä minullekin. ;) Mutta enköhän minä jotain keksi.

   Delete
 2. No wau, sain ehkä isoimmat kiksit tuosta mintusta, se on jotenkin niin jännä. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on tosi kiva. Ihana, kun nykyään saa ihan minkä värisiä meikkejä vaan. :)

   Delete
 3. Oih onpas herkullisen värisiä! Vaikka itse en rohkenisi niin näitä on kiva ihastella :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nämä olisi ihana laittaa vaan johonkin vitriiniin ja ihastella. <3

   Delete
 4. Wa-wa-wau miten upeita. Olisinpa niin rohkea. että uskaltaisin käyttää tuollaisia, mulle jo musta on tosi spessua ja vaatii erikoista rohkaistumista.

  En tiedä, mikä noista on herkuin, kun kaikki ovat vaan niin nam!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulla vaatii paljon enemmän rohkeutta käyttää tällaisia vaaleita sävyjä kuin tummia. Katsotaan, mitä keksin tehdä näiden kanssa. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...