Sunday, February 2, 2014

Electric Blue

Sininen on edelleen vähän pelottava sävy luomiväreissä. Minullakin meni todella pitkään ennen kuin uskalsin meikata sinisellä. Tosin vieläkin välttelen kaikkia keskisinisiä ja vaaleansinisiä. Mutta tällaiset sähkönsiniset ovat ihan mahtavia. Minulla on ollut sample MACin Full Force Violet pigmentistä jo pitkään. Se on mielettömän värinen (ehdottomasti enemmän sininen kuin violetti), mutta sen koostumus on aivan kamala. Kuiva ja mattainen. Nyt keksin kokeilla sitä BeYu:n sinisen Color Biggie kynän kanssa ja vau! Tykkään ihan hulluna. Kynä jättää tarpeeksi tahmean pohjan, johon pigmentti tarttuu. Ehkä nyt voisin kokeilla vihdoin myös MACin neon-pigmenttejä.

I decided to try MAC's Full Force Violet pigment with BeYu's blue Color Biggie pencil. I love the result! Full Force Violet is gorgeous pigment, but it's so dry and matte. :( But this pencil works as a really nice base, gives the pigment something to hold on to.
 Primer:
- UDPP
- BeYu: 397 (Royal Alert)

Eyeshadows:
- Inglot: 351 (ivory)
- MAC: Full Force Violet (pigment)
- Inglot: AMC44 (mossy green)
- Inglot: P418 (olive green)

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner pen
- Lancôme: Doll Eyes

6 comments:

 1. Onpa upean intensiivinen sininen! Todella kaunis meikki :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Onneksi aina silloin tällöin keksin kokeilla yhdistellä pohjustuksia ja pigmenttejä. Tykkään ihan hulluna tästä sinisen sävystä.

   Delete
 2. Sinisellä ei voi mennä vikaan, kunhan väri on vain tarpeeksi kirkas. Sellainen suttura-vaaleansininen antaa ne väärät fiilikset. Tosi nätti meikki, ja erityis plussa kauniista rajauksesta.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Juu, sellaset vaaleat siniset on niin kamalia. Tosin tekisi mieli testata, saako sellaisella nätin meikin aikaan. ;)

   Delete
 3. This bright blue looks great with your eye colour!

  ReplyDelete
  Replies
  1. I really love this shade of blue. It's amazingly intense.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...