Wednesday, February 12, 2014

Mephisto

Mephisto on Fyrinnaen upea luomiväri. Se on todella jännittävä ja moniulotteinen. Luomivärin pohjasävy on siniseen taittava violetti ja siinä on voimakas punakuparinen hohde. Aivan mielettömän dramaattinen. En ikinä muistanut laittaa kuvia tästä sävystä, kun viimeksi tilasin Fyrinnaelta luomivärejä.
 Primer:
- UDPP
- BeYu: 397 Royal Alert

Eyeshadows:
- Inglot: 351 (ivory)
- Fyrinnae: Mephisto
- Inglot: M321 (dark navy blue)
- Inglot: AMC.S.07 (gold)

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner
- BeYu: Volume and Defining Mascara
- Ardell: Accent Lashes 305 
Tämä alempi meikki on itse asiassa jo viime heinäkuulta. Tässä taisin käyttää pohjustajana Pixie Epoxya, vaikka sitä ei suositellakaan Mephiston kanssa. Syy lienee siinä, että Mephiston pohjasävy on matta ja matat luomivärit eivät toimi kovin hyvin tahmeisen pohjustajien kanssa. Pitäisi myös mennä kampaajalle taas. Tuli tuosta alla olevasta kuvasta mieleen. En ole käynyt kohta vuoteen...

In English:
Mephisto is an amazing shade from Fyrinnae. It's deep and complex. Copperish red shimmer over inky violet base. Totally unique. I already got this last summer, but totally forgot to post pictures. The first two are from last week and the last two are from last July. :)

I also noticed that I really need to go to a hair dresser. It's been almost a year...

4 comments:

  1. Kiitos! :) Mephisto on todella jännä väri. Olen ihan innoissani aina tällaisista duochrome-sävyistä. Suosittelen tätä, vaikka ei ole kaikista helpoin väri levittää ja häivyttää.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...