Thursday, February 13, 2014

Tarpeellista tavaraa

Tarpeellisia ja ei tarpeellisia hankintoja.
- System4: Shale Oil Shampoo. Rasvoittuvalle ja herkälle hiuspohjalle. Eli minulle. Olen käyttänyt tätä jo 2 pienempää pulloa loppuun ja nyt ostin 500ml tonkan. Tykkään. Harmi vaan, että kuluttaa hiusväriä.
- Victoria's Secret: Forbidden Vanilla body lotion 250ml. Tein ensi kertaa tilauksen Nordicfeel verkkokauppaan, joka myy suht edullisesti erinäistä kosmetiikkaa. Sieltä saa myös VS:n tuotteita, joita Suomesta ei saa. Päätin kokeilla ja ensi fiilikset on hyvät. Aika ihana tuoksu.
- Benton: Snail Bee High Content Essence. Tein tilauksen myös Cosmetic-love.comiin ja tämä oli täysin villikortti. Tästä seerumista tulee juttua myöhemmin.
- Yves Saint Laurent: Manifesto L'Elixir 50ml. Etsin ennen joulua uutta hajuvettä ja minulle suositeltiin tätä Kicksissä. Kokeilin kädelle, mutta ensituntuma oli aivan liian voimakas. Mutta parin tunnin päästä en voinut lakata nuuhkimasta käsivarttani, koska jäljelle jäi ihan mieletön, hurmaava vaniljainen tuoksu, joka kesti ja kesti. Tämän tilasin myös NordicFeelistä, koska tämän 50ml hajuveden hinta on kaupoissa 105e!!! Kääk! Nyt maksoin tästä 62e.
- Holika Holika: Baby Silky Foot. Näitä jalkakuorintoja on näkynyt blogeissa ja halusin päästä kokeilemaan. Nämä on tilattu myös Cosmetic-love.comista ja kappalehinta taisi olla n.$6.
- kaikki näytteet tulivat Cosmetic-love paketin mukana. Nuo aasialaisten tuotesarjojen näytteet on ihan sairaan söpöjä. :) Eihän noita raaski edes käyttää.

In English:
My latest shopping. I'll write more about these products after I've used them for a while.

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...