Sunday, February 9, 2014

Illamasqua Sale Finds

Illamasquan alennusmyynnit ovat välillä todella vaikeita vastustaa. Minäkin tein tilauksen vasta viimeisenä päivänä, koska jo alennetuista hinnoista sai vielä -10%. Esim. tuo ylläoleva Freak -tuoksun lahjapakkaus maksoi £18, kun se oikeasti on n.£60. Olen pitkään halunnut kokeilla Freak -hajuvettä ja ajattelin, että nyt tai ei koskaan. Varsinkin, kun mukana tuli vielä Baptiste -kynsilakka ja Sophie -kynä.  Teen itse tuoksusta erillisen postauksen, kunhan pääsen sinuiksi sen kanssa.
Minulla on entisestään kaksi Illamasquan poskipunaa ja käytän niitä todella usein. Illamasqua on tunnettu todella laadukkaista ja pigmenttisistä poskipunistaan, joita suosittelen lämpimästi kaikille, koska sävyjä löytyy aivan laidasta laitaan. Nyt ale-punista koriin valikoitui Lover ja Hussy. Lover sävy on sivujen mukaan 'soft apricot'. Tämä oli vähän villikortti tässä tilauksessa ja odotan mielenkiinnolla että pääsen testaamaan sitä poskille. Hussya mietin jo ensimmäistä tilausta tehdessäni. Nyt sekin oli £7,50, joten ei tarvinnut kauaa pohtia. Kummatkin poskipunat ovat mattaisia ja hyvin pigmenttisiä.
En ole vielä aiemmin kokeillut Illamasquan huulikiiltoja. Niitä on kahta erilaista: intense ja sheer. Itse valitsin tämän oudonvärisen Wanderlust Intense Lipglossin, joka maksoi £5. Sävyltään tämä on 'deep gold', mustapohjainen tumma kulta. En ole vielä kokeillut huulille, mutta vaikuttaa jännältä. Tosin huulikiillon sivellin on aivan susi. Sen harjakset sojottovat ihan mihin sattuu.
Scribe on Precision Ink eyeliner, josta olen haaveillut jo pitkään ja nyt tämäkin oli £7,50. Kyseessä on siis vitivalkoinen nestemäinen rajausväri. Ihan uskomattoman upea. Tämä on todella pigmenttinen, joten rajauksen voi tehdä kuinka tumman pohjan päälle vain. Kestävyyskin on todella hyvä. Tätä ei saa veden kanssa irti vaikka haluaisi. Katsotaan millaisia meikkejä keksin tehdä tämän kanssa.
Tässä vielä swatchit kaikista tuotteista. Pahoittelut, kuinka kamalalta kynsilakka näyttää. Käteni joutuvat koville töissä, enkä ole vielä ehtinyt laittaa kynsia uusiksi. Itse Baptiste -lakka on todella ihana. Se peittää täydellisesti kahdella kerroksella ja se on tarpeeksi vaalea näyttääkseen violetilta eikä mustalta. Tämä oli ensi kosketus Illamasquan kynsilakkoihin. Muuten en ole niitä viitsinyt tilata, koska siitä tulee aina ylimääräisiä postikuluja, kun Briteistä ei saa enää lähettää kynsilakkoja eikä hajuvesiä Royal Mailin kautta. Tämän paketin postikulut olivat £12,50 ja paketti tuli UPS:n kautta.

Että minua harmittaa nuo kuljetusfirmat. Koska talossamme ei ole summeria alaovella, niin lähetit eivät tietenkään pääse rappuun, vaikka olisinkin kotona. Nyt olin sen päivän onneksi vapaalla ja huomasin pakun parvekkeen ikkunasta ja menin sieltä huutelemaan kuskille. ;)

In English:
Illamasqua has amazing sales. I almost didn't order, but when I got email that you'll get extra -10% that was it. I've been wanting to test Freak perfume for a while now and this was my chance. The gift box cost only £18 and it included 30ml perfume, Baptiste nail varnish and Sophie pencil. 

And of course I couldn't resist the blushes. Illamasqua makes probably the best blushes. They are high quality and pigmented. Lover is light apricot shade and I'm not sure it'll suit me, but I wanted something different. Hussy is something I've been thinking since I made my first order and since it was only £7,50 I didn't think twice.

Scribe is a pure white Precision Ink eyeliner. Totally opaque and just amazing. I've been wanting it for a long time now. And it was also only £7,50. Let's see what kind of looks I'll come up with.

Baptiste is a really beautiful dark purple. It's dark, but not too dark to look black. Goes opaque with 2 layers. Sorry about the nail picture. My work is really tough on my hands. The polish itself is amazing. Too bad British companies can only send nail polishes and perfumes through courier companies now. That's why I haven't ordered them before, because the shipping is £12,50. 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...