Friday, February 28, 2014

Mysterious Mauve

En vain voi vastustaa violetteja huulipunia... Tämä Diorin Mysterious Mauve minulla on ollut jo viime keväästä (löytyi - yllätys, yllätys - alennusmyynneistä), mutta en vain ole saanut aikaseksi kirjoittaa tästä.
Tämä ei ole niin violetti kuin hylsy antaisi ymmärtää. Huulilla sävy on tumma pinkki/fuksia, mutta tiesin kyllä sen ennen ostamista. Väri on kaunis, vaikka se saisi olla hieman violetimpi. Monissa violetilta näyttävissä punissa on tämä sama ongelma, ne näyttävät hylsyssä tummalta, mutta huulilla hyvin punertavalta. Sen takia olen ollut niin tohkeissani esim. Viva la Divan Kharmasta, joka todellakin on huulilla yhtä upea kuin hylsyssä.
Koostumus on erittäin miellyttävä ja huulipuna levittyy helposti huulilla. Paras rajauskynä olisi varmaankin MACin Magenta tai Heroine. Tämä tahraa huulet aika voimakkaasti pinkiksi, joten se kannattaa huomioida. Ainoa asia, josta en pidä, on tuotteen tuoksu. En ole koskaan aiemmin käyttänyt Diorin huulipunia, joten se tuli vähän yllätyksenä. Todella voimakas ja melko etova haju. Onneksi se hieman hälvenee, mutta tykkäisin paljon enemmän ilman hajusteita.
Tässä vielä sama meikki, joka vilahti jo Cover All -meikkivoidepostauksessa.

Face:
- Wet n Wild: Cover All Cream Foundation, 815 Fair
- Ben Nye: Translucent Powder
- e.l.f.: Cool Bronzer
- Illamasqua Lover blush <3
 Primer:
- Malu Wilz: Eyeshadow Base

Eye Shadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- KIKO: Infinity Eyeshadow 233
- Wet n Wild: Comfort Zone (duochrome)
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Liquid Eyeliner pen
- Lancôme: Hypnôse Drama

In English:
I bought Dior's Mysterious Mauve lipstick already last spring(?) from a sale, but never remembered to write about it. It's a lovely dark pink/fuschia lipstick, not nearly as dark as it looks like in the tube. But I really like this. Only con is the smell. I've never owned Dior lipstick before and didn't know about the scent. It's really fake and cloying. But it fades quite a lot after the application. 

And here's the same make up that showed up in Cover All foundation review. Here you can also see Illamasqua's Lover blush on my cheeks. It's absolutely wonderful. It's nothing like my other blushes, but it's just very fresh looking. 

5 comments:

 1. Tämä puna löytyy minultakin, ja se on itse asiassa päätynyt banneriini asti :D On kaunis puna. Sopii sinulle ehkä vielä paremmin kuin minulle :) Tuoksu on kyllä paha.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Olevinaan kommentoin sulle silloin tästä punasta, mutta jotenkin kämmäsin ja viesti hävisi bittiavaruuteen... ;) Tämä sävy käy myös sinulle ihan mielettömän kauniisti. Meillä taitaa olla melko samantyyppinen väritys (ja mieltymykset). :)
   En ole jotenkin osannut ottaa tätä työpunaksi; tämä tuntuu liian dramaattiselta asiakaspalveluun, vaikka muuten käytänkin aika räväköitä huulipunia myös töissä.

   Delete
 2. Ihan yli-ihana, just sellainen violetti, mitä saattaisin itsekin uskaltaa kokeilla.

  ReplyDelete
 3. Mua niin harmittaa kun näin tän yks kerta Sokkarilla alennuksessa, ois ollu viimeinen kappale vielä ja en ostanut. Buu. Mut ehkä hyvä vaan, en voi sietää pahalta haisevia huulituotteita... :D

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...