Thursday, February 13, 2014

Viva la Diva: Moonwalk

Johan tätä tuli odotettuakin. Nämä Stairway To Heaven -kokoelman huulipunat julkaistiin Ruotsinmaalla jo ennen joulua, mutta meille nämä punat rantautuivat myöhemmin ja nähtävästi eniten odottamani turkoosi huulipuna vasta pari viikkoa sitten. Noh, pääasia, että sain tämän käsiini. 
Kuvat on otettu pöytävalossa, joten iho näyttää ihan keltaiselta. Mutta onneksi huulipunan sävy toistui oikeana. (Parempia kuvia on tulossa.) Viva la Divan punissa on edelleen esanssinen haju, josta en pidä, mutta kestän. Koostumus on todella miellyttävä huulilla ja väri levittyy helposti. Jostain syystä huuli-swatch näyttää aika epätasaiselta, vaikka se ei sitä oikeasti ole. Moonwalkin virallinen kuvaus on 'metallic green', mutta mielestäni tämä on enemmän turkoosi kuin vihreä.
Jos joku kaipaa erikoisempia ja edullisia huulipunia, suosittelen Viva la Divaa edelleen todella lämpimästi. Suomessa merkkiä myy Kicks. Ja hintaa huulipunilla taitaa olla 7,50e.

In English:
Finally, Viva la Diva's Moonwalk is mine. I've been waiting for this lipstick to come in stores for 3 months. But now it's finally here. Pictures are quite dark an yellow, but fortunately lipstick's shade came out right. Better pictures will come. The official description is 'metallic green', but I'd say it's more turquoise than green. Pretty shade nevertheless.

I love Viva la Diva lipsticks, although they have this yucky artificial scent. Moonwalk feels very comfortable on lips and stays well. It looks quite patchy in the picture for some reason. It looks much more even in real life. If you can get your hands on this one, do. :) 

1 comment:

  1. WOW! Beautiful color for a lipstick! Love it!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...