Thursday, January 30, 2014

Diesel: Loverdose Tattoo

Tämä tuoksu päätyi himotus-listalle samantien, kun kuulin sen julkaisusta. Pidän todella paljon alkuperäisestä Loverdosesta ja nuottien perusteella myös tämä vaikutti todella mielenkiintoiselta. Totean heti, että alkuperäisen tasolle tämä Tattoo-versio ei pääse, mutta tästä on tullut mukava arkituoksu. Tulee varmasti käytettyä loppuun.
Notes:
(Oriental Floral)
- top notes: Cassis, Mandarin Orange, Bergamot
- middle notes: Rose, Orange Blossom, Jasmine Sambac
- base notes: Milk, Vanilla, Rice, Tonka Bean

Ei tule kellekään yllätyksenä, että tämä on makea tuoksu. Omasta mielestäni tässä on melko paljon pehmeämpi tuoksu kuin alkuperäisessä. Siinä lakritsi ja vanilja tuoksuvat hyvin voimakkaasti. Laitan yleensä tuoksua kuin tuoksua vain yhden suihkauksen, mutta tätä saatan laittaa jopa kolme, enkä silti myrkytä lähelläolijoita.
Sain tuoksun joululahjaksi. (Melko odotetusti.) Joulun aikaan monista tuoksuista on ihania lahjapakkauksia; niin tästäkin. Mielestäni lahjalaatikko on ihan huikean kaunis ja se jää minulla talteen, koska siinä voi säilyttää muita kosmetiikkajuttuja. 

In English:
I got Diesel's Loverdose Tattoo perfume for a Christmas gift. (I was kinda expecting it.) It's a nice soft, milky, vanilla fragrance. Nothing too special about it, but I love to use it at work. It stays quite close to the skin, so it's not offending or too overpowering. 

I still like the original Loverdose better. It's stronger and it's got more personality. I like the vanilla and licorice notes very much.  

4 comments:

 1. Mielenkiintoinen tuoksu, tykkään tästä itse henk.koht. enemmän kuin alkuperäisestä Loverdosesta. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mulle tuli tästä jotenkin mieleen, kun ensimmäistä kertaa haistoin tätä, että tämä tuoksuu 'hajuvedelle'. ;) Tässä on siis jotain sellaista, jolle ajattelen jonkun universaalin hajuveden tuoksuvan. Tämä on ihanan pehmeä tuoksu.

   Delete
 2. Myös mulle joulupukki toi tämän. :) juttua tulossa blogiin kans. Ihana tuoksu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Kokeilin tuota body lotionia ja se tuoksuu aivan mielettömän hyvälle. Voisin ostaa siitö ihan täysikokoisen tuubin.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...