Tuesday, February 11, 2014

Ardell False Eyelashes

Ardell on ehdottomasti oma lempimerkkini, kun puhutaan tekoripsistä. Ne ovat kevyitä ja ripsinauha on yleensä ihanan ohut. Eniten käyttämäni ripsiparini on Ardellin 118. Nyt tilasin hieman maltillisempia ripsiä MadameMadeline -verkkokaupasta, joita voin käyttää myös arkena.
Ardell 118
Ardell 301
Ardellin ripsiä saa Suomesta ainakin Punanaamiosta, jossa ripset taitavat maksaa n.6e. MadameMadelinella Ardellin ripset ovat $3,49, mutta heti jos ostaa 2 paria samaa, niin yhdelle jää hintaa enää $2,60. Otin siis kaikista näistä tuplat. Postikulut taisivat olla $9 ja paketti tuli tosi nopeasti perille. Yhdelle ripsiparille jäi hintaa n.3€. Tilaan varmasti uudestaankin.
Olen seuraillut viime aikoina Linda Hallbergin blogia ja hän on käyttänyt todella monessa meikissä juuri näitä 305 ripsiä. Nämä ja nuo 301 ovat siis tuollaiset puolikkaat ripset, jotka laitetaan vain silmän ulkonurkkaan. Aivan nerokkaita, jos tekoripsien laittaminen tuntuu hankalalta. Nämä myös näyttävät paljon luonnollisemmalta kuin koko rivi. Mielestäni nämä ovat myös paljon kivempia kuin yksittäiset ripsitupsut. Suosittelen lämpimästi esim. juhla- tai häämeikkiin tuomaan intensiivisyyttä silmämeikkiin.

In English:
Ardell is my favorite when it comes to false eyelashes. They are light and lash band(?) is very thin, so they feel very comfortable. My most used pair is Ardell's 118. 
I made an order to MadameMadeline and ordered more modest looking lashes to wear at work etc. 1 pair costs $3,49 and 2 pairs are $2,60 each, so I took doubles of all these 3. 

I've been following Swedish blogger Linda Hallberg lately and she uses the 305 pair a lot. 305 and 301 are accent/half lashes and they are much easier to use if you're not used to false lashes. I recommend them very warmly to everyone. I think they are nicer than the individual lashes. 

2 comments:

  1. No ompa halpoja nuo netissä :O On ne hintansa väärtit, kun kestävät niin monta käyttökertaa. Mä olen tehnyt puolikkaita ripsiä vanhoista symmetrisistä pareista aina. jos on sattunut parista toinen hukkumaan tai hajoamaan. Olen kyllä tykännyt, kun näyttää vähän luonnollisemmalta :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tekoripset on tosiaan huomattavasti edullisempia rapakon takana. Mutta ei se 6 euroa ole silti paha, koska Ardellin ripset kestävät todellakin monta käyttökertaa, vaikka se nauha onkin todella ohut.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...