Sunday, October 29, 2017

ColourPop x My Little Pony

Hiljaisuus blogissa on nyt vihdoin katkaistu. Tämä ColourPopin uusi My Little Pony -kokoelma oli pakko saada kuvattua ja jaettua myös muille. Onhan nämä kaikki tuotteet vaan niin käsittämättömän söpöjä ja nostalgisia. Minun oli tietenkin käytettävä kuvausrekvisiittana poneja, joiden mukaan värit ovat nimetty. 
Olen innostunut korostusväreistä melko jälkijunassa. 'Trickles' on hennon vaaleanpunainen iholla. Omasta mielestäni tosi nätti ja tuota voi käyttää kivasti myös luomilla. 
Super Shock Shadow 'Cherries Jubilee' toistaa samaa sävymaailmaa highlighterin kanssa. Luomiväri on hyvin läpikuultava, mutta siinä on voimakas vaaleanpunainen hohde. Aivan ihana liikkuvalla luomella tai toisen luomivärin päälle levitettynä. (Tämä luomiväri tuli rikkinäisenä perille. Tosin näkemieni kuvien perusteella tämä on herkästi hajoavaa mallia. Se ei kuitenkaan hankaloita käyttämistä.)
Minulla on entisestään paljon huulimeikkejä Colourpopilta ja olen pitänyt tähän mennessä kaikista. Mattapunat ovat entuudestaan tuttuja, mutta otin mielenkiinnosta tilaukseen mukaan myös yhden Ultra Glossy Lip -punan/kiillon. Odotukset eivät olleet kovin korkealla, mutta tuo on aivan ihastuttava. 'Dream Castle' on erittäin pigmenttinen, ihanan kimaltava ja väri pysyy huulilla todella hyvin ja kestää yllättävän hyvin myös syömistä.
Violetti 'Lemon Drop' on aivan ihanan sävyinen ja fuksian-pinkki 'Pin Wheel' tulee varmasti olemaan paljon käytössä.
Kokoelman kruununjalokivi on kuitenkin tämä luomiväripaletti. Rakastan sen pakkausta niin paljon. Retro-ponien kuvat aiheuttavat välitöntä hyvää oloa. Olin monien muiden tavoin hieman yllättänyt/pettynyt melko neutraaliin sävymaailmaan, mutta ensimmäisten testailujen jälkeen olen varma, että tämä paletti ei jää käyttämättä. Katsotaan, jos saisin otettua kuvia meikeistä. Ulkona vallitseva pimeys hieman rajoittaa meikkikuvien ottamista. 
Kuvausnurkassani oli hieman ruuhkaa, eivätkä kaikki halukkaat ponit päässeet kuviin mukaan. ;)
Ihastuiko joku muukin tähän kokoelmaan?

2 comments:

  1. Näissä on kyllä niin ihanan nostalgiset pakkaukset ettei mitään rajaa. <3

    ReplyDelete
  2. Kaikki blogit joista olen tästä kokoelmasta lukenut, on saaneet tuon saman luomivärin rikkinäisenä :/ höh! Mutta nättejä ovat, itse en ole vielä näihin hurahtanut ;)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...