Friday, April 15, 2016

Parfyymi -perjantai: Flower by Kenzo Le Parfum, Just a Drop (15ml)

Tämä hajuvesi on yksi viime kesän löydöistä. Paikallisessa kemikaliossa oli paljon hieman vanhempia hajuvesiä todella edullisilla hinnoilla. Yksi mukaan tarttuneista tuoksuista oli tämä Kenzon 'Flower by Kenzo Le Parfum' (2003). Erityisen jännän tästä hajuvedestä tekee sen koostumus 'Just a Drop'. Hajuvesi on geelimäisessä muodossa, jota tosiaan riittää tuo yksi pisara.

Minulla on ollut aina hyvin neutraali suhde Kenzon tuoksuihin. Joskus muinoin 15 vuotta sitten tykkäsin kovasti L'eau par Kenzosta, mutta sen jälkeen en ole juurikaan innostunut. Se alkuperäinen Flower by Kenzo ei uppoa sitten yhtään, mutta tämä Le Parfum -versio on erittäin miellyttävä tuttavuus.

Notes:
(Floral Woody Musk)
vanilla, amber, white musk, rose, violet, almond 

Tämä Just a Drop versio pysyy lähellä ihoa. Tuoksu on omalla ihollani pehmeä, puuterinen ja vaniljainen. Erittäin miellyttävä ja melko helppo tuoksu. Tuo 15ml pullo on myös erittäin kätevä ottaa mukaan mihin tahansa. Pidän muutenkin todella paljon pullon ulkomuodosta ja väristä. Jossain vaiheessa kirjoittelen myös toisesta Kenzon tuoksusta, joka tarttui viime kesävä mukaan.

2 comments:

  1. Geelimäinen onpa jännä, en muista tällaista ollenkaan. Aukko munkin sivistyksessä. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ei ollut minullakaan mitään tietoa tällaisesta. Itse asiassa aika toimiva ratkaisu. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...