Tuesday, April 26, 2016

H&M: Molten Eye Pen - Blue Planet

H&M:n meikit pistettiin uuteen uskoon jo viime vuonna ja olen ollut erittäin tyytyväinen uudistukseen. En ole vain saanut vielä aikaiseksi kirjoitella aiheesta. Nyt keväällä on tullut taas todella kivoja ja värikkäitä uutuuksia. Nämä Molten Eye Penit kuuluvat Global Fusion -kokoelmaan, johon kuuluu myös ihan mieletön 6 huulikiillon setti. Jos minulla ei olisi Make Up Storen Atomic-huulikiiltoa, niin olisin ostanut tuon setin heti.
Kuva: hm.com
Näitä Molten Eye Penejä on muistaakseni viittä eri sävyä. Itse rakastuin tähän sähäkän siniseen Blue Planet -sävyyn. Nämä kynät ovat varmaankin tarkoitettu yläluomella käytettäväksi, mutta itse halusin kokeilla pysyvyyttä ensin alaluomella.
Blue Planet on kuin sulaa, sinistä metallia. Koostumus ja pigmentti on vain niin huikea. Pysyvyydestä en pysty sanomaan vielä satavarmasti, mutta ei-raskailla ja ei-rasvoittuvilla luomilla tämä on varmasti oikein pätevä tuote. Ja haluan ehdottomasti kokeilla tätä huulipunana.
 <3
 Primer:
- UDPP Anti-age

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- ColourPop: Nillionaire

Eyeliner/Mascara:
- H&M: Molten Eye Pen 'Blue Planet'
- Missha: Power Fix Mascara
- Lumene: Mystic Volume
In English:
H&M has released new Global Fusion make up collection. They have some really nice and unexpected shades. But I fell in love with this Molten Eye Pen in Blue Planet. It's almost electric blue with super metallic finish. I have yet to wear it on my upper lid. I suspect my eyelids are too oily, but I will try. I also want to try this as a lipstick.

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...