Saturday, April 23, 2016

NYX Nordics: Vivid Brights & Soft Matte

Olin todella iloinen, kun kuulin, että NYX tulee vihdoin kunnolla myyntiin Sokos-tavarataloihin ympäri Suomen. Kävin itse heti avajaispäivänä 14.4. klo 8 aamulla ihmettelemässä valtavaa ihmismäärää NYXin ständillä Turun Wiklundilla. En muista koskaan nähneeni millään meikkipisteellä tuollaista ruuhkaa. Sain noukittua muutamat kiinnostavimmat tuotteet mukaani. Paljon myös puuttui ja puuttuu edelleen Turusta. Enkä tiedä tuleeko tänne enempää tuotteita muuta kuin täydennysten osalta. Sain hyvin ristiriitaista tietoa esim. Liquid Suede punista, jotka erityisesti kiinnostivat minua. Harmittaa vähän, että Turun Sokos saa taas tyytyä vähempään. Ensin Urban Decay jätti tulematta tänne ja nyt saamme vähän karvalakkiversion NYXin ständistä. (Myös osa testereistä puuttuu edelleen. Mur.)
Kaikista eniten minua kuitenkin kiinnostivat nämä Vivid Brights Liquid Linerit. Olen pitkään halunnut eri värisiä, nestemäisiä rajausvärejä. Kirkkaita ja mattapintaisia. Ja näitähän NYXiltä löytyy. Vielä mietin vaalean liilan kanssa. NYXiltä löytyy myös valkoinen rajaus, jos joku kaipaa sellaista. Itselläni on Illamasquan versio, mutta seuraavalla kerralla ostan NYXin, koska hintakin on huomattavasti mukavampi (7,90e).
Nämä kaikki rajaukset ovat todella kivan pigmenttisiä. Eniten olen jostain syystä innoissani tuosta keltaisen-vihreästä 'Vivid Escape' linerista. Tuo punainen on erittäin tervetullut lisä meikkilaatikkoon (ei tarvitse tehdä enää rajauksia huulipunalla), sininen on vaan upea ja violetti on muuten ollut lähellä sydäntä tänä vuonna. Eli suosittelen, jos värilliset rajaukset houkuttelevat.
NYXillä on nykyään todella paljon huulimeikkejä. Silloin, kun itse tutustuin NYXiin heillä oli vain perushuulipunat, jotka maksoivat 2$/kpl. Hintakehitys ei ole onneksi ollut ihan järkyttävän hurjaa ja nämä Soft Matte Lip Creamit maksavat 8,50e.
Itse asiassa Praguen tilasin Eleven.fi nettikaupasta, mutta laitetaan se tähän samaan kuvaan. En vaan voinut itselleni mitään Sokoksella ja mukaan lähtivät kaksi tumminta sävyä: Copenhagen ja Transylvania.
Kaikki ovat pigmenttisiä ja helppoja levittää huuilille. Prague on ollut minulla työkäytössä ja se pysyy hyvin, sitä pystyy korjailemaan päivän mittaan, mutta se on suht kuivattava. Ei silti niin kuiva kuin esim. ColourPopin Ultra Matte punat.

Kävittekö te ihmettelemässä ryysistä NYXin ständeillä?
In English:
NYX Cosmetics finally launched in Finland. I'm very happy about that. However, it's too bad that our town will not get all product and even now a lot was missing (including many testers).
I really love the Vivid Brights liners.

6 comments:

 1. ennähnytennähnytennähnyt...eilen pyörähdin pikaisena NYX hyllyn ohi mutta kun ei ollut rahaa niin en viitsinyt itseäni kiusata. Tiedän että mopo saattaa karata niin en ole mennyt shoppailemaan :) nämä värilliset eyelinerit kuitenkin näyttävät tosi kivoilta joten joutuu hankkimaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Eiköhän nämä rajaukset odota sinua. :) Mutta vakavasti puhuen, nämä linerit ovat erittäin hyviä ja värit poikkeavat ihanasti normaalista. Odoten tässä Captain America: Civil War ensi-iltaa, niin pääsen taas tekemään erikoisempaa meikkiä. :)

   Delete
 2. Mua kiinnostais just ne Suede-punat, kun niiden sanotaan olevan vähemmän kuivattavia kuin nuo Mattet. Ehdottomasti pitää tehdä tutustumisretki tiskille, kun se on vähän vähemmän tungoksinen.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nythän NYXiltä on tullut uusia sävyjä sekä Soft Matte puniin että noihin Suede puniin. NordicFeel myy jo niitä. Tosi upeita värejä, toivottavasti tulisivat Suomeen asti.

   En tiedä, yllättikö suosio maahantuojan. Koska hassua, että täydennystä ei ole tullut pariin viikkoon ja hyllyt huutavat tyhjyyttään. Vähän outoa ajattelua myynnin kannalta.

   Delete
 3. Nuo eyelinerit on aivan huikeen värisiä!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...