Wednesday, April 20, 2016

Hysteric

Joskus vähemmän on enemmän ja välillä tekee löytöjä omista kätköistä. Minulla on ollut Sugarpillin 'Hysteric' -luomiväri jo muutaman vuoden, mutta jostain syystä en kokenut sitä omakseni, kun sen ostin. Tuo ajatus jäi, enkä ole kaivanut tätä ihanuutta laatikostaan ulos. Tänään jostain syystä halusin kokeilla tätä ja onneksi halusin. 'Hysteric' on aivan ihastuttava violetti, joka hohtaa upeasti. Tätä nykyä tämä sävy on lopetettu, mutta tilalla on Strangeling, joka näyttää aikalailla samalta.
Tämä meikki kaivannut juurikaan muuta kaverikseen, paitsi tummat rajaukset ja hieman hohtoa sisäkulmaan.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Fyrinnae: Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Sugarpill: Hysteric
- Make Up Store: Cyber Shadow 'Purple'
- MAC: Crystal

Eyeliner/Mascara:
- Milani: Liquid Eyeliner
- Urban Decay: Zero
- Missha: Power Fix Mascara
- Estee Lauder: Sumptuous Infite
Jestas, että silmät näyttivät tänään vihreältä. Olin niin iloinen tästä "löydöstä". Tulee ehkä käytettyä vähän useammin tulevaisuudessa.
Kasvoilla ei sen kummempaa. Tosin testasin Misshan pohjustajaa myös pitkästä aikaa ja se ei toimi edelleenkään. Lopputulos ei ollut katastrofi, mutta en tykännyt.
In English:
Shopping your stash is sometimes worth the while. I haven't used Sugarpill's Hysteric loose eyeshadow in a really long time because I remembered that I didn't like that much. I'm glad I was wrong. This is gorgeous, shimmery purple. Love it! This has been discontinued, but there's a new shade called Strangeling which seems to be very similar.

6 comments:

 1. Upea! Saa muuten näyttään sun silmät enemmän ruskeilta vihreän sijaan. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mietin itse samaa, kun tuo keltaisuus korostuu erityisen paljon. Jotenkin silmät näyttää aika tummalta tämän meikin kanssa.
   Muistan edelleen, kun yläasteella ruotsin tunnilla sain hetken väitellä opettajan kanssa, että minulla on vihreät silmät, eikä ruskeat. Hän luuli, että vastasin kysymykseen väärin, kuin sanoin gröna. ;)

   Delete
 2. Jostain syystä näytät näissä kuvissa jotenkin vähän erilaiselta kuin yleensä. En osaa määritellä miten, mutta tulin hyvälle tuulelle tosta iloisesta ilmeestä ainakin. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. (Ensimmäisessä ottamassani kuvassa oli taas tosi tuima ilme...)
   Mä luulen, että silmät näyttää jotenkin erilaiselta tässä meikissä. Mietin samaa itsekin. Eilen oli vapaapäivä, niin hieman hymyilytti. :)

   Delete
 3. Violetti on kyllä aivan paras väri vihreille silmille, tykkään kovasti itsekin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja tämä violetin sävy nähtävästi toimii ihan super hyvin. Olen käyttänyt nyt talven/kevään aikana todella paljon punertavia sävyjä, joten ehkä voisin hetkeksi ottaa violetit käyttöön. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...