Tuesday, April 12, 2016

Pastels & Florals

Tästä meikistä tulee keväinen olo. Ensimmäisen kerran testasin tätä yhdistelmää jo vuonna 2012 ja silloin tein tutoriaalin aiheesta. Tämä sävymaailma muuten toistui kevään 2015 Essien kynsilakkakokoelmassa. Ei ihmekään, että tykkäsin siitä niin paljon.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- ColourPop: Zulu (Creme Gel Colour)

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (ivory)
- Grimas: 481 (mint)
- Grimas: 572 (fuchsia)
- Grimas: 681 (plum)
- MAC: Pink Opal pigment

Eyeliner/Mascara:
- Milani: liquid eyeliner
- ColourPop: Zulu
- Missha: Power Fix Mascara
- Estee Lauder: Sumptuous Infinite 
Mietin hetken huulipunan sävyä. Ajattelin ensin fuksiaa tai pinkkiä, mutta meninkin hieman harmahtavammalla linjalla (punana Notoriously Morbid: Tarot).
Muu kasvomeikki on ihan peruskauraa. Poskilla olen käyttänyt viime aikoina MACin Well Dressed punaa, koska se alkaa olla loppumassa. Jee, yksi tuote lisää B2M -kassiin.
Ja koska ulkona oli lämmin ja kuiva ilma, niin uskaltauduin laittamaan jalkaani Irregular Choicen Abigail's Party -kengät. Kyllähän kenkien ja meikin kuuluu olla sävy sävyyn? ;)
In English:
This look made me feel very spring-like. I have a tutorial for this look from 2012. I love the combination of these shades. 
It was a very warm day so I wanted to wear my Irregular Choice shoes. <3

5 comments:

 1. Meikki ja kengät sopivat kyllä hyvin yhteen ! Pinkki ja minttu ovat kiva yhdistelmä, tulee käytettyä aina välillä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Välillä on vaan kiva yhdistellä asioita. :) Minttua pitäisi käyttää useammin meikissä; tuo sisärajaus oli tosi kiva ja pysyi todella hyvin.

   Delete
 2. Siis upea, tosta tummasta violetistä ei äkkiä uskoisi, että kokonaisuus on keväinen, mutta niin vaan minttu tuo raikkauttaa silmämeikkiin, ihana! :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mietin silloin sitä Essien kokoelmaankin, että ei ole kovin keväinen, mutta jotenkin nuo sävyt yhdessä on kivan raikkaat. :)

   Delete
 3. Awesome colours! Those are some really unique shoes.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...