Thursday, April 7, 2016

ColourPop Lip Stuff: Lady, Lumiere, Poppin & TooLips

Tämä on nyt neljäs tilaukseni ColourPopille. Tältä merkiltä tulee todella usein uusia kokoelmia ja mielenkiintoisia uusia tuotteita. Nyt minua kiinnosti erityisesti päästä kokeilemaan uutta Ultra Satin Lip -nestemäistä huulipunaa. Sain myös tilauksen yhteydessä ilmaisen Lippie Stix -huulipunan. Unohdin ihan kokonaan tilausta tehdessäni, että verkkokauppaan oli myös tullut uusia kulmameikkejä. Ehkä ensi kerralla sitten. Nyt pidin tilauksen todella maltillisena. ColourPop ei edelleenkään toimita Suomeen, mutta esim. Shipito -palvelun kautta tilaaminen on helppoa.
Uusista Ultra Satin Lip -punista (6$) tilasin vain yhden sävyn, vaikka ihania sävyjä olisi ollut vaikka kuinka paljon. TooLips (deepened plum brown) on tummempi kuin osasin odottaa, mutta tuo ei ole huono asia. Puna on pakattu samanlaiseen hylsyyn kuin Ultra Matte Lip -punat. Erona se, että nämä Satin -versiot eivät kuivu ihan niin mattaisen kuiviksi huulilla.

Lippie Stix -punista (5$) tilasin uutena sävyn Lady (cool toned dirty burgundy). Sävyn kuvaus kuulosti todella kivalta. Olisi pitänyt tilata myös rajauskynä saman sävyisenä. Se on ColourPopissa ihan huippua, että kaikilla huulipunilla on vastaavat huultenrajauskynät. Nerokasta. Muutkin merkit voisivat ottaa oppia.

Minulla on Lumière jo ennestään, mutta se alkaa pikku hiljaa loppua ja tykkään sävystä ihan hulluna. Se on niin hyvä sävy meikkiin kuin meikkiin. Poppin' on LE-sävy, jossa on vielä muista erottuva hylsykin.

Poppin'
Lumière
Lady
TooLips
Näistä kahdessa on mattakoostumus, josta pidän todella paljon. Se ei asetu ihan supermataksi, vaan huulipunassa on pieni kiilto.  Huulipunissa on hieman makea tuoksu, mutta se häviää melko pian levittämisen jälkeen. LE-sävy Poppin' on aivan ihana. <3 Täydellinen tumma pinkki. Sen koostumus on matte x ja se on vielä hieman mattaisempi kuin muut sävyt. Se muistuttaa todella paljon MACin Retro matte -punia, mutta tämä on niin paljon helpompi levittää huulille. Puna myös pysyy todella hyvin. Toivottavasti tästä sävystä tulee osa pysyvää kokoelmaa, koska voin suositella tätä kaikille.

TooLips on yksi uusista Ultra Satin Lip -punista. Nestemäinen huulipuna, joka kuivuu huulilla melko mattaiseksi, mutta ei kuivaksi. Erittäin miellyttävä koostumus ja todella helppo levittyvyys. Pysyvyys on hyvä. Ei niin hyvä kuin mattapunissa, mutta tätä on myös helppo korjailla. Suosittelen lämpimästi.
Poppin', Lumière, Lady & TooLips
In English:
This was my 4th order to ColourPop. They are always coming up with new collections and new products. And all of their products are very affordable (5-8$). 

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...