Sunday, April 10, 2016

Day & Night: Onnistuminen ja epäonnistuminen

Aloitetaan päivämeikistä ja onnistumisesta. Tämä meikki oli kaikin puolin todella raikas. Pääsin kokeilemaan ColourPopin uusia meikkejä. Luomilla on aivan huikean ihana Telepathy, joka on metallinen, vihertävä kulta. Huulilla taas LE-sävy Poppin'. Harmittavasti kamerani ei saanut toistettua luomivärin hohtoa ja sävyä ihan niin hyvin kuin olisi toivonut.
 Primer:
- UDPP Eden

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- ColourPop: Telepathy

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Urban Decay: Smoke 24/7 Glide-on pencil
- Missha: Power Fix Mascara
- Lumene: True Mystic mascara
Sitten iltameikki, jossa melkein kaikki meni pieleen. Sain jostain päähäni kokeilla pitkästä aikaa Mehronin HD -meikkivoidetta. Kyseessä on siis kiinteä meikkivoide ja ihollani on ongelma tuon koostumuksen kanssa. Ajattelin kokeilla tällä kertaa BeautyBlenderin kanssa, kun kerran sellainen tuli hankittua. Ei auttanut yhtään; lopputulos oli jopa pahempi. Siinä vaiheessa, kun levitin puuteria kasvoille, niin meikkivoide kasaantui ihohuokosiin ja katosi mystisesti muualta. Että ärsytti. Kaivelin mineraalimeikkivoidepurkit esiin ja lopputulos oli ihan ok. Ensi kerralla sitten taas tutulla ja turvallisella nestemäisellä meikkivoiteella, eikö niin?
Silmämeikistäkin tuli jotenkin suttuinen, mutta onneksi baarissa oli hämärää. Ainoa kiva juttu, oli TooLips -huulipuna. Välillä pitäisi vaan pysyä tutussa ja turvallisessa.
In English:
I really loved my day-time look. ColourPop's greenish gold Telepathy is awesome and it went so well with Poppin' LE Lippie Stix shade. 

My night -time look was a disaster. I tried Mehron's HD foundation after a while and thought that it would work better with BeautyBlender. Not. It looked horrible and I did my best to save it by using mineral foundation on top. It looked ok, but I was not happy with it. 

6 comments:

 1. Ihania molemmat, ekassa on tosi jännä ja uniikki väriyhdistelmä, en olis itse tajunnut ikinä yhdistää ton väristä huulipunaa tohon silmämeikkiin, mutta wau toimii! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkäsin myös tosi paljon. Vihreät (lime, oliivi...)/kultaiset ja pinkit menevät todella hyvin yhteen. Harmi, että kamera ei toista tuota sävyä niin upeasti kuin miltä se näyttää luonnossa.

   Delete
 2. Molemmat kyllä ihania mutta erilaisia! Ihailin jo Instagramissa tuota ekaa värikästä, toimii jotenkin mielettömän kivasti koska sinua ei olla totuttu näkemään tuon värisessä meikissä :) keväinen ja pirteä, tuo silmät ihan eritavalla esiin.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Eka meikki eroaa tosiaan hieman normaalista tavastani meikata silmät, koska tässä ei ole tummaa varjostusta. Tuo metallinhohtoinen sävy yhdistettynä tummiin rajauksiin on tosi kiva. :) Tämä tullaan näkemään muutamankin kerran minulla tämän kevään aikana.

   Delete
 3. Ooooh noita ColorPopin luomivärejä on kyl vielä saatava!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ne on ihan omanlaisiaan. Suosittelen lämpimästi. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...