Thursday, April 28, 2016

Civil War - Team Cap -meikki

On jälleen se aika vuodesta, että Marvelilta on tullut uusi elokuva teattereihin. Tällä kertaa vuorossa on Captain America: Civil War. Perinteiseen tapaani meikki mukailee elokuvien värimaailmaa. Vietin tänään vapaapäivää ja kävin myös kampaajalla pitkästä aikaa, mutta siitä lisää lopussa.
source: denofgeek.com
Civil Warissa Avengersit joutuvat suurten kysymysten äärelle ja tämä pikku hiljaa hajottaa porukkaa kahtia. Enempää en viitsi juonesta höpötellä. Jos olet nähnyt aiemmat Marvel -elokuvat, niin tämä kannattaa katsoa ehdottomasti. Mukaan tulee taas uusia hahmoja ja myös vanhemmat elokuvat otetaan huomioon. Itse pidän jostain syystä Captain Americasta eniten näistä Marvelin elokuvista. Nämä ovat pohjavireeltään vakavimpia elokuvia, mutta onneksi huumoria löytyy myös.

Sanomattakin siis selvää, että kuulun #teamcap porukkaan. :) Meikki ja kynnet olivatkin hopean ja sinisen sävyiset, pienellä punaisella lisällä.
 Primer:
- UDPP
- Pixie Epoxy

Eyeshadows:
- Grimas: 002 (off-white)
- Urban Decay: Naked Smoky palette (Dagger, Black Market)
- H&M: Over the Moon

Eyeliner/Mascara:
- NYX: Vivid Fire
- ColourPop: Creeper (Ultra Matte Lip)
- H&M: Blue Planet
- Missha: Power Fix Mascara
- Lancôme: Hypnôse Drama
En ollut ihan 100% varma, kuinka tämä värikombo tulisi toimimaan, mutta päätin kokeilla. Omasta mielestäni lopputulos oli oikein kiva. (Täytyy todeta tähän väliin, että tuo H&M:n hopeinen 'Over the Moon' on huikea.) Huulipunan sävyä mietin hetken. Harmaa oli ensimmäinen valinta, mutta epäilin jostain syystä sen sopivuutta. Olin kuitenkin tyytyväinen, että päädyin tähän Melt Cosmeticsin 'Space Cake' -huulipunaan, enkä punaiseen.  
Kasvoilla oli Estee Lauderin DW 1C0 Shell. Varjostukset NYXin Taupe ja MACin Taupe ja poskipunana MACin Blooming.  
Kynnet olivat myös sävy-sävyyn. (Pahoittelut huonosta kuvasta.) Sininen on Orlyn Lunar Eclipse, hopeinen kimalle A Englandin Merlin ja punainen on OPIn Thanks so Muchness.
Kävin tänään myös kampaajalla ensi kertaa sitten syyskuun. Ajatuksena oli nyt selkeästi harmaat hiukset. Kävin Turussa Club Bellossa ensi kertaa. Varasin ajan työharjoittelija Jasminilta, joka teki erinomaista jälkeä. Sävy on todella ihana. Tyvikasvuun tehtiin ensin raidat ja sen lisäksi pituuksiin tehtiin vaalennuspesu, jotta saatiin violettia pois. Sen jälkeen pesupaikalla levitettiin sävy, jonka annettiin vaikuttaa hetki. Latvoista lyhennettiin noin 5cm. Ylläpitoon käytän Color Mask -yhdistelmää Graphite + Platinum. Eli nyt n.4,5kk:n prosessin jälkeen minulla on melkolailla täydellinen granny-tukka. <3
In English:
It's once again time for a new Marvel film. This time Captain America: Civil War. I enjoyed the movie a lot. And as always I wanted to match my look with the movie, especially with #teamcap colours. 

I also went to a hair dresser. Now, finally I have a pretty mush perfect granny hair. Yay!

8 comments:

 1. Ihanalta näyttää noi hiukset! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä tykkään kans tosi paljon. :) Ja oli kiva käydä kampaajalla pitkästä aikaa.

   Delete
 2. Haha, meillä tuntuu olevan samankaltainen leffamaku. Käytiin kans katsomassa Civil War eilen :) Paitsi että Cap on mun makuun aivan liian kiltti ja pliisu tyyppi. Mut uudet hahmot oli hyviä!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä olen yllättynyt, että Cap on noussut suosikiksi. Ehkä ikä alkaa pehmentää. ;) Leffasta jäi kaikkineen tosi hyvä fiilis ja nyt sitten Black Pantheria odottamaan.

   Delete
 3. Ihanat hiukset <3 sininen ja punainen sopivat yllättävän hyvin yhteen, olen kokeillut kynsissä mutten meikissä ( muistaakseni ) :))

  ReplyDelete
  Replies
  1. Yritän tulevaisuudessa kihartaa hiuksia useammin. :) Vähän riskillä menin meikin suhteen, mutta osaset pysyivät onneksi kasassa. :)

   Delete
 4. Your hair looks great! Love your jacket/blazer as well.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Love the new hair. :) It's actually a dress from Dorothy Perkins (but it looks like something Lip Service would have made). It's been my comic movie dress for a while now. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...