Sunday, February 21, 2016

Addicted to Blush -haaste

Näitä meikkihaasteita on todella hauska tehdä. Tämän poskipunahaasteen nappasin Pretty Sweet -blogista. Minulle on kertynyt poskipunia enemmän kuin yksi ihminen ikinä tarvitsee, mutta en omista esim. voidemaisia poskipunia ollenkaan, joten oma haastepostaukseni on hieman lyhyempi. En myöskään ole ikinä tullut ostaneeksi yhtään selektiivistä poskipunaa, joten suosikkiakaan ei ole. 
1. Minkälaiset poskipunasävyt sopivat sinulle parhaiten?

Minulla on melko vaalea iho, joka on jossain neutraalin ja kylmän välimaastossa. Olen aina kääntynyt enemmän vaaleanpunaisen/pinkin suuntaan poskipunissa. Tällä hetkellä käytän todella paljon hyvin murrettuja vaaleanpunaisen/roosan sävyjä. Ne eivät loista liian kirkkaana poskilla vaan antavat hyvin luonnollista sävyä kasvoille. Vierastan todella paljon oranssiin taittavia punia. Mutta nyt olen ollut todella kiinnostunut hyvinkin rusehtavista poskipunista.

2. Kiinteä, voidemainen vai irtonainen poskipuna?

Kuten tuolla heti alussa kirjoittelin, niin en omista voidemaisia poskipunia yhtä ainutta. Minulle laitettiin joskus Make Up Factoryn meikkaajan toimesta todella kivaa voidemaista punaa, mutta koen ne jostain syystä vaivalloisiksi omaan käyttööni. Pysyttelen siis kiinteiden poskipunien maailmassa. Minulla on irtoposkipunia mineraalimeikkifirmoilta, mutta en oikein tykkää käyttää noita jauhemaisia, koska väriä pöllyää tosi helposti ympäriinsä. Matkoillakin kiinteät punat ovat helpompia.
3. Paras shimmerinen poskipuna?

En tykkää mitenkään superhohtavista poskipunista, koska minulla on rasvoittuva iho. En tarvitse juurikaan ylimääräistä kiiltoa iholleni. Pieni hohto on kuitenkin ihan kivaa ja MACin Blooming (LE) ja Gentle ovat juuri sopivan hohtavia.
4. Paras mattapuna?

Mattaposkipunat ovat enemmän minun heiniäni. En osannut sanoa vain yhtä. Nämä kaikki ovat hyvin samantyyppisiä sävyiltään. Helpoiten tartun tuohon Milanin 'Romantic Rose' poskipunaan. Se menee meikin kuin meikin kanssa. Tykkään eniten sellaisista keskipigmenttisistä poskipunista, niitä on helpompi levittää kuin superpigmenttisiä.
5. Paras markettipuna?

Tällä hetkellä suurin osa poskipunistani on ns. semi-selektiivisiä (MAC, Urban Decay, Illamasqua). Tämä H&M:n LE poskipuna oli hyvä löytö. Tämä on sellainen todella pigmenttinen, joten levittämisen kanssa saa olla varovainen. Muita hyviä edullisia poskipunia ovat olleet ainakin NYXin ja tietysti MILANIn punat, joista kirjoitin tuossa ylempänä.

Selektiivisiä poskipunia en ole koskaan omistanut. En ole koskaan kokenut tarvetta ostaa esim. Diorin, Lancômen tai YSL:n punia. Paria Clarinsia olen harkinnut.
6. Kirkas poskipunasuosikki?

En käytä juurikaan kirkkaita poskipunia, koska ne loistavat liikaa poskilta. Kevyesti levitettynä ne toimivat kyllä kauniisti. Tuo H&M:n punainen 'Autumn Flower' on erittäin piristävä yksilö. Illamasquan 'Hussy' taas on pirtsakka lämmin pinkki, jossa on hurjasti väriä, jos ei ole varovainen.
7. Suurin pettymys?

Poskipunien kohdalla minulle ei ole sattunut mitään suuria pettymyksiä. Tämän MACin ¨Bite of an Apple' -punan huono puoli on siinä, että se on niin kova. Sävy on kaunis, mutta ainakin itse saan melkein rapsuttaa tuosta väriä irti.
8. HG -poskipuna?

Urban Decayn 'Rapture' on ihan mielettömän upea poskipuna. Näyttää melko pelottavan tummalta pannussa, mutta poskilla se on juuri sellainen luonnollinen punastus, jossa on aavistus hohdetta mukana. Hyvä koostumus ja pigmentti. 

9. Mitä punia on toivelistallasi?

Tällä hetkellä en kaipaa mitään tiettyä poskipunaa, Minulla on sävyjä joka lähtöön. Mutta tietysti on punia, joita haluaisin ainakin päästä kokeilemaan: The Balm Instain Blush -punat, Hourglass -poskipunat (niissä on myös valtavan kauniit pakkaukset), Tarte Amazonian Clay Blushes jne. Ja sitten on MACin Rocky Horror -kokoelman 'Crazed Imagination' poskipuna, jonka ehdottomasti haluaisin itselleni. A girl can dream...

13 comments:

 1. Vitsit toi Milanin puna on kaunis!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se on kaunis, edullinen ja myös ihan äärimmäisen hyvä poskipuna. Näitä tekisi mieli hankkia ainakin yksi sävy lisää.

   Delete
 2. Minäkin tein tämän haasteen :) listasin Bite of an applen kirkkaimmaksi punakseni :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pitääpä käydä lukemassa, kun on selvästi jäänyt välistä. :) Mietin itsekin tuota Applea kirkkaimmaksi. Eikä se ole huono, mutta muihin verrattuna ei ihan niin hyvä. :)

   Delete
  2. En ole julkaissut vielä, on vasta tulossa :)

   Delete
  3. No mutta sitten.. ;) Mietinkin, että miten olen missannut postauksen. Jään odottelemaan. :)

   Delete
 3. Tarten Amazonian Clayn voidemainen versio on aika hyvä, minäkin normaalistikartan voidemaisia, mutta siinä on rakennne "kuivemmansorttinen", eli se ei jää kiiltelemään iholla. Suosittelen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo Tartet kiinnostaisi kovasti muutenkin. Ennen joulua meinasin jo tilata, mutta tulin järkiini. ;)

   Delete
 4. Illamasquan poskipunat on kyllä ihan superpigmenttisiä! Rakastan sitä persikkaista, jonka sulta ostin :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oumaigaad, ja mä olen "mainoksiin menevä", pitänee mennä katsomaan noita... :)

   Delete
  2. Ajattelinkin, että sulle Elisa sopii se Lover todella hyvin. :) Mulle se oli hieman liian oranssiin taittava. Illamasquan poskipunat ovat olleet kaikki hyviä tähän mennessä.

   Delete
 5. Mäkään en oikein osaa käyttää voidemaisia, koska puuterimalliset ovat vaan helpompia. Kiitos muuten arvontavoitosta, paketti tuli jo perille ystävänpäivänä :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Ja mulle ei ole oikein selvinnyt, että mihin väliin sitä voidemaista laitetaan. Heti meikkivoiteen päälle vai puuterin päälle?

   Hyvä, että saapui. :) Ajattelin, että sopii hyvin juuri ystävänpäiväteemaan.

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...