Saturday, August 27, 2016

Väsymys.

- Mitäs sinulle kuuluu?
- Väsyttää.
Tällaisia keskusteluja on tullut käytyä tänä kesänä aika useaan otteeseen. En kovin usein kirjoittele blogiini kauhean henk.koht. juttuja, koska en koe niiden liittyvän aihepiiriin. Mutta tämä koskettaa blogia, koska en ole viimeiseen kahteen kuukauteen jaksanut juuri muuta kuin miettiä, että olisipa kiva kirjoittaa blogiin pitkästä aikaa. Minulla on jutun aiheita valmiina, samoin kuvia. Mutta en ole jaksanut edes avata tietokonetta monina päivinä, joten kirjoittaminen on jäänyt.

Ajattelin ensin ottaa jotain tekotaiteellisia kuvia tähän postaukseen, mutta se tuntui vähän hassulta (joten annetaan Possu-kissan demonstroida olotilaani joka ikinen ilta klo 20 aikoihin). Olisin tietysti voinut napata kuvan aamulla klo 5.25, kun olen repinyt itseni ylös sängystä. Aikaiset aamut ovat ihan ok, mutta kun päivät ovat pitkiä, niin aamut ovat olleet todella raskaita. Olen tehnyt heinä- ja elokuussa arkisin töitä klo 7.15-17.30 (ja useina päivinä pidempään). Tämän lisäksi olen ollut myös lauantait töissä. Sunnuntait olen nukkunut ja ollut koomassa. Olen sekä fyysisesti että psyykkisesti todella väsynyt.

Teen asiakaspalvelutyötä, jossa on kovat paineet. En ole supersosiaalinen ihminen, joten tuntien ajan vieraitten ihmisten kanssa juttelu ja palveleminen on todella raskasta. En pieninä vapaina hetkinä jaksa kommunikoida juuri kenenkään kanssa, vaan ladata sosiaalisuus-akkuja.

Olen yrittänyt käydä kesänkin aikana kuntosalilla, ettei kaikki keväällä tehty työ mene hukkaan. Mutta sielläkin huomaan, kuinka syke nousee heti korkealle ja olen samantien todella poikki. Stressi on sen verran kova. Toivottavasti syksyllä saisin jotain tolkkua myös tuohon harjoitteluun. (Voisin tähän samaan syssyyn valittaa, kuinka hyvin sokeri on maistunut tänä kesänä tähän tolkuttomaan stressiolotilaan.)

Kahden viikon päästä on edessä matka Barcelonaan. Olen jo nyt nähnyt painajaisia matkasta. (Kiitos vaan stressi...) Pelkään olevani liian väsynyt nauttiakseni reissusta täysillä. Inhoan myös itse matkustamista, eli bussissa ja lentokoneessa olemista, laukkujen raahaamista, jne. Mutta luulen, että matkasta tulee mukava ja aion todellakin ottaa kaiken irti Barcelonan kosmetiikkatarjonnasta. :)

Huomenna yritän saada aikaiseksi "oikean" päivityksen blogiin.
Kiitos kaikille, jotka ovat jaksaneet olla mukana myös tämän hiljaisen vaiheen aikana. :)

12 comments:

 1. Kyllä täällä ollaan eikä häivytä mihinkään :) Ihanaa reissua, toivottavasti saat levättyä ihan kunnolla ja ladattua akkuja ❤️

  ReplyDelete
 2. Voimia! Jatkuva väsymys on inhottavaa. Nekin asiat, jotka ovat yleensä kivoja, muuttuvat raskaiksi. Täältä sataa ymmärrystä.<3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos kovasti. <3
   Tuo on ihan totta, että mukavista asioista tulee pahimmillaan ahdistavia. Olen aina rakastanut elokuvia ja sarjoja, mutta niihin keskittyminen on käynyt melko ylivoimaiseksi. Samoin vaatteiden ompelu on jäänyt melkein kokonaan. Onneksi tämä kosmetiikkahöperyys vielä pysyy. :)

   Delete
 3. Voimia ja jaksamista! Toivottavasti tulee mukava ja rentouttava reissu!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos. <3 Teki hyvää kirjoittaa tästä aiheesta, koska se on vaivannut mieltäni niin pitkään.

   Odotan todella innolla, että pääsen Sephoraan ekaa kertaa ikinä. ;)

   Delete
 4. Tuo vieraiden kanssa juttelu töiden vuoksi, kun ei ole supersosiaalinen, on kyllä todella raskasta. Mutta tsemppiä! Onneksi ne raskaatkin hommat loppuu aikanaan :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Pystyn olemaan hyvin sosiaalinen, mutta se ei tule täysin luonnostaan, joten uuvun melko helposti.

   Ja kiitos. :)

   Delete
 5. Kuulostaa ihan meikäläisen viime kesältä. Nauti lomasta ja Barcelonan auringosta <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Odotan nyt jo kauhulla ensi kesää. :(
   Mutta yritän hieman levätä tässä ensin. :) Kiitos. <3

   Delete
 6. Ymmärrän täysin. Itsellä vähän sama fiilis nyt hektisen kesän jälkeen. Lämmin kiitos vielä tiedät kyllä mistä! ❤️ Jaksamista syksyyn ja ihanaa reissua!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...