Sunday, August 31, 2014

Cherrywood

Olen selvästi syksyihminen. Sen huomaa varsinkin tuollaisen kauhean hellekesän jälkeen, että vasta nyt alan pikku hiljaa heräämään eloon. Toki minulla on takana myös elämäni rankin kesä työn puolesta, joten nyt välillä on ihana keskittyä myös itseensä. Kovin rauhallinen syksy tästä ei ole tulossa, sillä muutamme kuukauden sisällä. Kääk.

Tämänkertainen meikki tiivistää hyvin minun "the" syksymeikkini: murrettua vihreää/kultaa silmissä ja viininpunaista huulilla. Tällaisia vihreitä olen tottunut käyttämään. Ne ovat ihanan dramaattisia olematta övereitä ja korostavat kauniisti silmieni väriä.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Milani: Shadow Eyez '07 Black Ink'

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Fyrinnae: Dressed to Kill
- Fyrinnae: Lucky Charmed
- Wet 'n Wild: Confort Zone palette (dark green)
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Estee Lauder: Sumptuous Extreme
Käytin vihreiden luomivärien pohjustajana Milanin mustaa jumbokynää. Se toimii todella hyvin ja pitää värit paikallaan. Myös Fyrinnaen Pixie Epoxy on erinomainen pohja näille väreille.
Kävin pitkästä aikaa Punanaamiossa, koska tiesin, että heille on tullut Mehronin tuotteita myyntiin. Luomivärit näyttivät kaikki ihan mielettömiltä, mutta en nyt tarvitse yhtään uutta väriä kokoelmaani (tai niin ainakin uskottelen). Sitten minulle esiteltiin huulipunat...
Mehronin L.I.P. Creamit ovat nappimuodossa (ja niitä saa myös paleteissa). Tavaraa yhdessä napissa on 4g, joten riittää varmasti ikuisuudeksi. Hintaa on vain 9,90e. 'Cherrywood' näyttää napissa kovin tunkkaisen ruskealta, mutta huulille levitettynä sävy on ihana, kylmä viininpunainen.
Tämä on ensimmäinen nappihuulipunani. Tykkään kyllä huomattavasti enemmän puikkomallisista, koska ne on helpompi ottaa mukaan, eikä tarvitse erillistä huulisivellintä.
Huulipunan koostumus on pehmeä ja miellyttäväntuntuinen huulilla. Todella helppo levittää siveltimen kanssa. Puna jättää kuluessaan väriä huulille, josta ominaisuudesta pidän myös. Ihanan syksyinen sävy. Pitää käydä uudestaan testailemassa muitakin värejä.
In English:
This is my ultimate fall look: dark moss green/antique gold eyeshadows and wine red lipstick. I used Milani's black Shadow Eyez pencil as a base and it works really well. 

I finally got to swatch Mehron's make up live and bought this beautiful wine red L.I.P. Cream in 'Cherrywood'. It's pigmented and light weight on the lips. 

4 comments:

 1. Voi miten upea, siis mähän rakastan vihreitä kaikissa muodoissa, mut tää on ihan huikea! <3

  ReplyDelete
 2. Musta tuntuu että oon lukenut tätä sun blogia nyt vähän liian kauan, koska olin ihan hirmu innoissani siitä, miten elokuun Trendissä kerrottiin viininpunaisten huulipunien olevan nyt trendikkäitä... enkä edes käytä niitä, perhana. :D Samoin myös kuulemma hieman haaleamman (eli kuvien perusteella murretumman) väriset luomivärit ovat muodin huipulla.

  Olet siis trendikkäämpi kuin todennäköisesti tiesitkään. ;)

  ReplyDelete
 3. Kaunis meikki!

  Just pari päivää sitten mietin, että pitäis tehdä meikki Dressed to Killillä :) Se on kyllä täydellisen värinen syksyyn.

  ReplyDelete
 4. Ihana! Mä tykkään kyllä kesästä ihan hirmuisesti itse, mutta kyllä mullakin meikkailuinto syttyy taas syksyllä ihan uudella liekillä. Kesällä menen aika pitkälti huulipunilla, mutta syksy on ehdottomasti luomivärien aikaan.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...