Wednesday, August 27, 2014

Green? Super Green.

Päätin repäistä vielä viimeisen vapaapäivän kunniaksi ja tein ärtsyn vihreän meikin. Enpä ole koskaan aiemmin tällaista tehnyt ja tajusin, että minulla on todella vähän vihreitä luomivärejä. Pidän vihreästä todella paljon, mutta käytän sitä meikeissä hyvin harvoin, varsinkin tällaisia kirkkaita vihreitä. Vihreän pohjustajana toimi Milanin valkoinen luomivärikynä, jonka avulla sävyt pysyivat paikallaan ja toistuivat todella kirkkaina.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Primer
- Milani: Snowy White (Shadow Eyez)

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Manly 120 Palette: bright greens
- Grimas: 487 (dark green)
- Sugarpill: Lumi
- MAC: Vanilla pigment

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- MAC: Undercurrent
- Lancôme: Hypnôse Star
Tein meikkiin pienen muutoksen ennen kuin lähdin ulos ja lisäsin liikkuvalle luomelle Sugarpillin Lumi -luomiväriä. Lopputulos on silti aika neonvihreä, mutta ehkä aavistuksen pehmeämpi.
Ajattelin ensin todella tummia huulia, mutta totesin, että joku neutraalimpi toimii paremmin. Sain sävyn kerrostamalla kahta huulipunaa. Ensin alle Milanin 'News Flash' huulipunakynää ja päälle MACin 'Hellraiser' dazzle huulipunaa.

Juttelin ystäväni kanssa tästä meikistä ja siitä, kuinka silmieni malli mahdollistaa tällaiset räikeät meikit näyttämättä ihan överiltä. Koska minulla on raskaat luomet, niin suurin osa väreistä jää piiloon. Meikit näyttävät paljon kesymmiltä. Tykkään kyllä silmieni mallista, mutta välillä olisi kiva, jos liikkuvalla luomella olisi aavistus enemmän tilaa.
Yritin vielä illaksi hieman keventää luomivärien räikeyttä, mutta se ei ollutkaan ihan niin helppoa. Vaalensin reunoja ja lisäsin murretumpaa vihreää liikkuvalle luomelle.
In English:
This is probably the first time I've worn green eye make up like this. I love green eyeshadows, but I don't own that many, especially the bright ones. To really make the greens pop I used Milani's white jumbo pencil as a base. 

11 comments:

 1. Onpas kaunis meikki <3 Ja hauska tuo Fifth Element -viittaus otsikossa ;)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fifth Element on niiiin <3. Ajattelinkin, että joku varmaan tunnistaa. :)

   Delete
  2. Oon nähnyt Fifth Elementin ihan tajuttoman monta kertaa, siihn ei vaan kyllästy.
   t: faniflicka -86

   Delete
 2. AAAAAAAAAAAAA en kestäenkestäenkestä tää on UPEA!!!! Järjettömän hieno!!!!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitoskiitoskiitos! :) Välillä vähän jotain erilaista.

   Delete
 3. Replies
  1. Tätä oli tosi hauska tehdä. Olen tehnyt näitä "yhden" värin meikkejä ja seuraavaksi ajattelin sinistä tai turkoosia. Oranssi voisi myös olla mielenkiintoinen.

   Delete
 4. Ihana meikki <3 hei, mistähän tuota Milani: Snowy White primeria löytäis? :) googlettaisin, mutta osoittautui tosi hankalaksi, kun hiiri on rikki silleen, ettei avaa järkevästi uusia välilehtiä enkä jaksanu säätää :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Omani tilasin Cherry Culture nettikaupasta, mutta siellä ei enää ole, koska tuo sävy on limited edition. Mutta satuin löytämään tällaisen kaupan: http://milanicosmetics.eu/index.html En ole tilannut tuolta, mutta postikulut eivät olleet pahat ja tuotteiden hinnatkin varsin maltilliset.

   Delete
 5. Älyttömän hieno vihreä meikki!

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...