Tuesday, August 26, 2014

Coffee & Poetry

Isadoran syksyn meikkilookin tuotteet ovat vilahdelleet jo useassa blogissa ja kävin itsekin hiplailemassa meikkejä. Täytyy sanoa, että todella ihana kokoelma. Ehkä näin vanhenemisen myötä olen tykästynyt yhä enemmän lämpimiin sävyihin meikeissä ja siksi päädyin tähän ruskansävyiseen 'Coffee & Poetry' -palettiin. Tämä onkin aivan ihana paletti, sävyt ovat kauniit ja pigmenttiset ja levittyvät/häivyttyvät kuin unelma. Hintaa paletilla on n.17€.
 Primer:
- Malu Wilz: Eyeshadow Base

Eyeshadows:
- Inglot: M351 (ivory)
- Isadora: Coffee & Poetry

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- Lancôme: Hypnôse Drama
Kuten näkyy, niin sävyt ovat todella harmoniset. Alla olevassa kuvassa sävyt on swatchattu puhtaalle iholle ilman pohjustajaa. Ainoastaan tummin sävy oli hieman kuivempi, mutta pohjustajan kanssa se toimii myös äärimmäisen hyvin.
In English:
Isadora's new fall collection is very lovely and I fell for this warm 'Coffee & Poetry' palette. The eyeshadows are soft, pigmented and easy to apply. What more could you ask for? It costs about 17€.

6 comments:

 1. Minäkin lankesin! 13,20e maksoi paletti tänään Stockalla kanta-asiakkaille. Ostin ehkä jotain muutakin… Upea silmämeikki!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Itse ostin tuon Kicksistä -20% alelappusella.
   (Ai Stockalla oli tollaset alet... Ehkä pitää huomenna vilkaista. :))
   Ja kiitos!

   Delete
 2. Tämä nyt ei liity postaukseen mitenkään, mutta mistä tilaat Fyrinnaen luomivärisi? Suoraan heidän nettikaupastaanko? Minkä verran postikulut ovat suomeen?

  ReplyDelete
  Replies
  1. Fyrinnaen värejä ei taida saada mistään muualta kuin heidän omilta sivuiltaan. Tilaukset tulevat yleensä nopeammin kuin etusivulla lukee.
   Postikulut ovat vuosien aikana nousseet ja nyt tuolla lukee, että 4.80-10$, eli ei paha.
   Ja suosittelen lämpimästi Pixie Epoxya, jos päädyt tilaamaan luomivärejä.

   Delete
 3. Olen miettinyt hankinko tämän paletin vai en. Joissakin swatcheissa näyttää liian hyvältä ollakseen totta. Kiitos tästä totuudenmukaisesta swatchista, nätti on mutta ei ehkä omaa tyyliä ja vastaavat värit löytyvät sellaisesta koostumuksessa josta pidän enemmän :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Mä mietin myös pitkään, koska näitä sävyjä löytyy oikeastaan kaikilta valmistajilta. Mutta joku tässä vaan viehätti minua kovasti. Tällä saa nopeasti ja helposti tehtyä mm. työmeikit. Ihan omiaan väsyneisiin syysaamuihin. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...