Wednesday, August 6, 2014

Black Summer

Melkein vuoden tauon jälkeen Markus sai houkuteltua minut kameran eteen. Ja hyvä niin. Välillä tekee hyvää nähdä itsensä toisen silmien kautta. Olen kärsinyt hieman heikosta itsetunnosta hiustenlähdön ja painonnousun takia, joten jännitin aika paljon, miltä näytän kuvissa. Täytyy sanoa, että huoli oli aiheeton ja tykkään todella paljon kuvista. Luotan täysillä Markuksen visioihin ja kuvaaminen on joka kerta todella rentoa ja hauskaa.

Kuvaajana toimi siis jälleen mahdottoman lahjakas Markus Lehto/fotoni.org (linkin takaa löytyy loput kuvat).
Clothing:
- Bra: Marlies Dekkers
- Corset: by me
- Leggins: Spirit Store
- Pencil Skirt: by me
- Shoes: Vivienne Westwood & Jeffrey Campbell
- Accessories: Glitter
Kuvauspaikan pihalla oli melko hämmentävä kassakaappi. (En saanut auki.) Muutenkin maasto oli aavistuksen hankala noille korottomille Jeffrey Campbellin kengille. Mutta sain kiivettyä silti tuolle tasolle, joka näkyy alapuolella. Myös tatuoinnit pääsivät näissä kuvissa vihdoin näkyviin.
Meikki oli jälleen melko tumma ja yksivärinen. Se vaan toimii itselleni parhaiten kuvissa. Huulilla oli Portland Black Lipstick Companyn tummansininen 'Indigo Bridge'. Tein tarkoituksella melko voimakkaat varjostukset kasvoihin NYXin Taupe -varjostusvärillä/poskipunalla.
In English:
Markus (fotoni.org) and I went to take some pictures after a really long time. I really enjoyed being in front of the camera, although I was quite nervous. I've been having some self-esteem issues with hair loss and gaining weight. But as always, Markus knows what he's doing and the pics turned out great. 

I kept my make up and hair very simple. It usually works the best for me in the pictures. 

8 comments:

 1. Katselinkin nää kuvat läpi jo aiemmin, tykkään Markuksen kuvista aina. Ne on jotenkin niin... tyylikkäitä.

  Ja se auttaa että on hyvännäköinen malli, jolla on hyvännäköiset kengät. Tykkään noista korottomista ihan hirveästi, mutta mua ei sais sellaisiin tungettua muuta kun ehkä mahdollisesti sellaisessa tapauksessa että lääkäri ja muutama sairaanhoitaja olis valmiiksi vieressä. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Korottomat kengät on helpot jalassa. Tosin nuo nyt on tosi korkeat, joten korollisetkin 14cm korot on hieman epävakaat alussa. Mutta ei noilla ihan maastoon lähde.
   Ja joo, Markus vaan osaa. :)

   Delete
 2. Upeita kuvia! Sulla on ihan mieletön vyötärö! <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos ihanainen! Korsettia on tullut käytettyä aika paljon viimeisen 10 vuoden aikana, joten jonkunlaista muokkautumista on tapahtunut (ja kuvauksiin tulee nyöritettyä vielä pikkuisen tiukempaan).

   Delete
 3. Makeita! Tunnelmassa ei tietoakaan itsetunnon notkahduksesta, olisit yhtä hyvin voinut jättää taustoittamatta. Upea nainen!

  ReplyDelete
  Replies
  1. :) Välillä mieli vähän notkahtelee ja tulee tarve jakaa omaa epävarmuuttaan. Mutta onneksi kuvissa se ei näy.

   Delete
 4. Replies
  1. Thank you! It's been too long since the last photo shoot. It's always fun. :)

   Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...