Tuesday, August 5, 2014

Metallic Bronze & Teal

Jatketaan turkoosia viikkoa. Tämä meikki on jo kesäkuun alusta, joten on aika saada se näkyville. Olen selkeästi tänä kesänä tykästynyt pronssin/lämpimien ruskeiden ja turkoosin yhdistelmään. Siinä on jotain todella kesäistä ja näyttävää. (Sopisi varmaankin vielä paremmin hyvin ruskettuneelle iholle, mutta itse olen pysynyt yhtä kalpeana koko kesän.)
En valitettavasti muista kaikkia käyttämiäni tuotteita, mutta muutaman onneksi. Liikkuvalla luomella on MACin Copper Sparkle -pigmentti Pixie Epoxyn päälle levitettynä ja turkoosit taas ovat Diorin Bonne Etoile -paletista.
En yleensä tykkää raskaista luomistani, mutta tällaisten kontrastimeikkien kanssa se on ihan jees. Kun olen normaalisti silmät auki, niin pronssi tuskin näkyy.
Poskilla minulla oli tässä meikissä Illamasquan Lover ja huulilla MACin Caliente -dazzle lipstick.

In English:
This look is already from June, but I wanted to post the pictures anyway. Too bad than I can only remember some of the products I've used. On my eyes I have MAC's Copper Sparkle pigment and Dior's Bonne Etoile palette. On my cheeks I have Illamasqua's Lover and on my lips MAC's Caliente dazzle lipstick. 

5 comments:

 1. En kestä!! Toi meikki on aivan käsittämättömän upea!!! Aivan ihana väriyhdistelmä ^^

  ReplyDelete
  Replies
  1. OI kiitos ihana. <3 Sulle sopisi varmasti myös tällainen väriyhdistelmä.

   Delete
 2. Aivan älyttömän ihana! Kiitos, että teet näin mahtavia meikkejä niin saan minäkin silmänruokaa. <3

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kiitos, kun jaksat jättää näitä ihania kommentteja. <3 Ne lämmittävät niin paljon mieltä. En oikeastaan edes jaksaisi päivittää blogia, koska olen sen verran poikki tällä hetkellä, joten nämä meikkipostaukset ovat kivoja ja nopeita tehdä. Palaan tuotearvosteluihin jälleen syksyllä.

   Delete
 3. I really like how your lips turned out.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...