Sunday, August 10, 2014

Roxy Rolla

Sitten siirrytään turkooseista violettien maailmaan hetkeksi. Talvella hankkimani LIT Cosmetics -glitterit ovat jääneet liian vähälle käytölle, joten eilen otin itseäni niskasta kiinni ja kokeilin yhtä sävyä meikkiini. Roxy Rolla (Metallic s2) on ihana marjaisa fuksia, jossa on ihana metallinen kiilto. Yhdistin sen tummaan violettiin ja tykkään todella paljon tästä kombinaatiosta. Glitterin kiinnitys tapahtuu LITin omalla glitterin kiinnittäjällä. Sen ainoa huono puoli on siinä, että kuivaessaan glitter+neste muuttuvat todella kovaksi ja liikkuva luomi tuntuu melko jäykältä. Tunne helpottaa jonkun verran päivän kuluessa, mutta jää silti tuntumaan.
Auringon valossa. / Sun light.
 Primer:
- Milani: Eyeshadow Base

Eyeshadow:
- Inglot: M351 (ivory)
- Inglot: M325 (purple)
- Inglot: DS.494 (dark purple with glitter)
- LIT Cosmetics: Roxy Rolla (maetallic S2) + Clearly Liquid Glitter Base

Eyeliner/Mascara:
- Sensai: Liquid Eyeliner
- YSL: Eyeliner '16 Baby Doll Pink'

Koska illalla oli pieni goottiklubi, niin huulille päätyi Viva la Divan ihastuttava, violetti huulipuna 'Kharma'. Olen joka kerta yhtä ihastunut tähän sävyyn. <3
In English:
After all that turquoise have some purples.
I haven't giving my LIT Cosmetics glitters enough love, so yesterday I decided to use of the glitters. Roxy Rolla (Metallic S2) is a lovely berry fuchsia shade. Looks absolutely stunning. And as we were going to a goth club I finished the look with purple lips (Viva La Diva's gorgeous 'Kharma').

2 comments:

  1. I love the pink glitter with the purple lipstick.

    ReplyDelete
    Replies
    1. It's a real shame I haven't used my glitters more. I also like the combination a lot. :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...