Sunday, August 24, 2014

Molinard 'Les Orientaux': Vanille & Vanille Marine edt

En ole viimeisien kuukausien aikana ostanut juuri mitään kosmetiikkaa, mutta tilasin kolme hajuvettä allbeauty.comista. Olen lukenut paljon arvosteluja näistä Molinardin tuoksuista ja päätin tilata niistä kaksi. Sokkona tilaaminen on aina melko riskialtista, mutta pidän todella paljon vanilja-/gourmand-tuoksuista ja hyviä sellaisia on todella vähän tarjolla Suomessa. Allbeautyssa yhden tuoksun hinnaksi tuli 25€, joka on todella huokea, koska nämä ovat 100ml pulloja. Tosin postikulut olivat n.10€ ja toimitus kesti yli 2 viikkoa. Briteistähän ei saa lähettää Royal Mailin kautta hajuvesiä eikä kynsilakkoja, joten oma pakettini on kiertänyt jotain mystistä reittiä tänne Suomeen.
Vanille Marine edt (Oriental Fougere)
Top notes: clary sage, caramel, vanilla (salvia, karamelli, vanilja)
Middle notes: jasmine, lily-of-the-valley, juniper (jasmiini, kielo, katajanmarja)
Base notes: amber, moss, sea notes (meripihka, sammal, merellinen tuoksu)


Olen ehtinyt testailemaan enemmän Vanille Marine edt:tä. Se on ihanan jännä tuoksu. Ehdottomasti vaniljainen, mutta ei sellainen imelä ja tuoksussa todellakin tuntuu selkeä suolainen vivahde. Kukkia en haista ollenkaan. Pysyvyys on todella hyvä, haistoin tuoksun vielä työpäivän päätyttyä. En osaa sanoa, onko 'Marine' enemmän kesä- vai talvi/syksytuoksu. Suolainen vivahde tuo meren mieleen, mutta tämä ei ole kuitenkaan sellainen kevyt kesätuoksu. 'Marine' on myös unisex -tuoksu ja olen pyytänyt toista puoliskoa kokeilemaan tätä joku kerta.

Vanille edt (Oriental Vanilla)
Top note: vanilla 
Middle note: vanilla 
Base note: vanilla and heliotrope

Molinardin Vanille edt on taas puhtaasti vaniljatuoksu. Tätä on erityisesti suositeltu tuoksujen kerrostamiseen. Voisin kokeilla tätä esim. Illamasquan Freak -tuoksun kanssa, koska kaipaan siihen lisää makeutta ja pehmeyttä. Pidän tästä kovasti myös yksinään käytettynä. Tuoksu pysyy lähellä ihoa ja on ihanan pehmeä. Pysyvyys ei valitettavasti ole ihan yhtä hyvä kuin Marine -versiossa.

Pullojen ja pakkausten ulkonäöstä minulla ei juurikaan ole mielipidettä. Yhdessä arvostelussa pullojen sanottiin muistuttavan hautakiviä, mutta se ei tullut itselläni edes mieleen. Ne ovat ihan perustyylikkään ja neutraalin näköisiä.

In English:
I haven't been buying cosmetics this summer, but I ordered three perfumes from allbeauty.com. Two of them are by Molinard: Vanille and Vanille Marine. It's no secret I love gourmand scents and those are quite hard to find here in Finland. These were very affordable, only 25€/100ml. 

Vanille Marine is nice and a bit different. It's definitely a vanilla scent, but there is a salty twist to it. It's an unisex perfume, so I try to get my boyfriend to test it. 
Vanille is a true vanilla perfume. I've read that it's amazing for layering, so I need to try that. I wonder if it works with Illamasqua's Freak edp, because alone it's too sharp for my taste. 

2 comments:

  1. Tuo puhdas vaniljatuoksu kuullostaa ihanalta!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tämä on ihana. Mielestäni melko erilainen esim. Body Shopin tai Yves Rocherin vaniljoihin verrattuna.

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...