Friday, May 2, 2014

MAC: Goddess of the Sea

En ole seuraillut kovinkaan tarkasti MACin uusimpia kokoelmia, joten tämä tuli vähän yllätyksenä. Kyseessä on kesäkokoelma 'Alluring Aquatic'. Kuten yleensäkin kesäkokoelmat ovat täynnä minulle hieman vaikeita sävyjä (koralleja, persikkaa ja lämpimiä ruskeita), mutta yksi huulipunista iski heti silmään. 'Goddess of the Sea' (23€) on ihana punertavan violetti. Arkivioletti. :)
Ensimmäisenä näistä tietysti huomaa pakkausten ulkonäön. Itse tykkään turkoosista kuin hullu puurosta, joten ihastuin myös näihin ja nuo "vesipisarat" näyttävät todella realistisilta. (Tosin tuo kiiltävyys ja nuo nystyrät saavat tämän hylsyn näyttämään vähän aikuisten lelulta...) Mutta, kuten yksi ystävänikin sanoi, sellainen mattaturkoosi pakkaus olisi ollut ihan huikea. Vuosi sitten Temperature Rising -kokoelman pakkaukset olivat sellaiset ruskeat ja mattasatiinia muistuttavaa materiaalia. Sama turkoosina olisi vaan niin upea.
Itse huulipuna on todella ihastuttava. Se on koostukseltaan Cremesheen ja puna tuntuu huulilla erittäin miellyttävältä ja pehmeältä. Pigmenttiä riittää, tosin pysyvyydestä en osaa vielä sanoa. Väri on juuri sopivan neutraali myös työkäyttöön.
Tässä vielä kokokasvokuva, joka näkyi jo Milani-postauksessa. Tämä sävy sopii kauniisti myös voimakkaamman silmämeikin pariksi.

Face:
- Rimmel: Stay Matte 091
- Ben Nye: Translucent Powder
- NYX: Taupe
- Illamasqua: Hussy

Lips:
- MAC: Goddess of the Sea (le)

In Enligsh:

MAC has released its summer collection called 'Alluring Aqua'. I'm not usually into summer collections 'cause the shades aren't for me (corals, bronzes etc.), but this reddish purple lipstick is so me. :) Goddess of the Sea is a cremesheen lipstick. Very comfortable on the lips and nicely pigmented. This kind of purple is quite neutral so it's perfect for work wear. 

The packaging is quite different and I love the aqua color. And the little droplets look very real. (It's just that the lipstick tube looks very much like a toy for adults.) As one of friends said, a matte turquoise packaging wouldn've been to die for. Similar to last years Temperature Rising collection but in turquoise. 

16 comments:

 1. Ei näitä ke ollut vielä Stockalla. Ehkä käyn tänään kuolaamassa.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turkuun oli tullut just keskiviikkona. Tosin ei vielä kaikkia tuotteita. Itse jäin kovasti miettimään toista poskipunaa...

   Delete
  2. Tänään oli tullut osa. Mulle varattiin yksi puna kun heillä oli sitä, mutta eivät saaneet myydä niitä vielä.

   Delete
 2. Onpa upea puna! Tuo hylsy on kieltämättä aika.. Hauska. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. :D Tuo pisarakuviointi on tosi kiva yksityiskohta, mutta näissä huulipunahylsyissä se on vähän kyseenalainen. Ihana puna kyllä muuten. :)

   Delete
 3. Ihanan herkullisen näköinen puna. Minulle tulee mieleen mustikoiden värjäämä suu, sellaisessa suloisessa mielessä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Tuo on tosiaankin ihanan luonnollisen näköinen violetti huulilla. :)

   Delete
 4. Voi ihanuus, miten ihana tuo pakkaus on!

  ReplyDelete
  Replies
  1. Kaikki tämän kokoelman tuotteet näyttää tosi kivoilta. Aika yllättävä veto MACiltä, että pakkaukset eroavat normaalista näin paljon.

   Delete
 5. Ei vitsi, mä ihan luulin että oot itse kastellut nuo tuotteet ikäänkuin kuvausrekvisiitaksi :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Nuo "pisarat" näyttävät todella oikeilta ja tulee fiilis, että niitä pitäisi pyyhkiä pois. :)

   Delete
 6. Jouduin katsomaan pari kertaa että kuka kirjoittaakaan ja mistä kun katselin vain Bloggerin feediä... jos ei olisi niin likainen mieli niin tuo olisi todella nätti hylsy, nyt en pysty katsomaan kuvaa kikattamatta. Ehkä sitä joskus kasvaa vielä aikuiseksi henkisestikin. :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hihii! ;D Ei mullakaan kovin montaa sekunttia mennyt ennen kuin aloin nähdä tuon hylsyn ihan eri vinkkelistä. Joku merkki tekee kuitenkin vielä joku päivä värisevän huulipunahylsyn, kun kerran ripsivärejäkin on. ;)

   Delete
 7. Apua joko nää on myynnissä! Täytyy heti huomenna katsastaa tämä. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Turussa ei ollut vielä kaikkia tuotteita keskiviikkona ja nähtävästi Hesaan nämä ovat rantautuneet tänään.

   Delete
 8. Näyttää mielettömän hyvältä! Jopa purkki houkuttelee ostamaan! :P

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...