Wednesday, June 1, 2011

Golden turquoise and Voodoo

Kylläpäs viimeisin Inglot hankinta on inspiroinut minua. Jo kolmas aamu, kun käytäs uuden paletin värejä. Ensin eilisen meikki, jossa pääosassa on ruskea ja kulta.
My latest Inglot haul has really inspired me. This was the 3rd morning in a row I used my new palette. This look is from yesterday.

- primer: Malu Wilz
- eye shadows: L'Oreal Golden Beige, Inglot P403, P413 ja DS458
- liner: Rimmel Exaggerate, black, Isadora Inliner Kajal, Blonde
- mascara: L'Oreal Million Lashes, wp

Tilaamani Urban Decay -huulipuna Voodoo saapui vihdoin eilen. Haju on tosiaan melko voimakas (itselleni tulee mieleen sokerinen kahvin haju; jossain Max Factorin huulikiillossa oli sama haju). Ei siis kovin miellyttävä, mutta itse en kyllä maista mitään. Kelvollista swatchia en saanut, mutta alemmassa naamakuvassa se näkyy joten kuten. Pidän väristä kovasti. Kesäinen ja hieman läpikuultava.
The Urban Decay lipstick in Voodoo finally came yesterday. It smells a bit strong (some sweet coffee smell; some Max Factor lipgloss had the same smell). I'm not a fan of the smell, but I can't taste anything bad. I couldn't get a decent swatch, but you can kinda see the color in the make up picture below. I like the color, it's summery and not completely opaque.


Minä niin rakastan tuota hylsyä! <3 Ja tuo painatus tuossa itse punassa on piste i:n päälle. Tekisi mieli tilata joku toinenkin sävy nyt kun tiedän, että itse en maista mitään kammottavaa.
I just love the packaging! <3 I'd love to order some other shade too 'cause now I know these don't taste awful (but that's just me). 

 
 
(nämä koko naamakuvat ovat melko kamalia: tässäkin nenä näyttää ihan valtavalta ;)/these whole face pictures look quite awful; here my nose looks huge ;) ) 
- primer: Malu Wilz
- eye shadows: L'Oreal Golden Beige, Inglot P403, P413, Urban Decay Flipside
- liner: Rimmel Exaggerate, black, Isadora Inliner Kajal, Blonde
- mascara: L'Oreal Million Lashes, wp
- lips: Urban Decay: Voodoo

Tämän jälkeen lupaan alkaa käyttämään taas muitakin värejä kuin turkoosia ja kultaa. :) Toinen mainitsemisen arvoinen asia on uusi ripsiväri. L'Orealin Million Lashes wp (eli vedenkestävä). Tykkään tosi paljon: pitää taivutukset, antaa hieman tuuheutta ja pysyy nättinä koko päivän. Tosin se harmittaa tulevaisuutta ajatellen, että ostin tämän tarjouksesta 10 eurolla ja normaali hinta on lähempänä 19 euroa. :/ Mutta uusia tarjouksia tulee aina ja Maybellinen Lash Stiletto wp on myös tosi kiva ja toimiva ripsari ja maksaa vähemmän.
After this I promise to use other colors than just turquoise and gold. :) 
I got a new mascara: L'Oreal Million Lashes waterproof and I'm really liking it. My lashes stay curled, it even gives some volume and stays all day. Too bad it's really expensive (around 19€). I got mine from sale. But I also like Maybelline Lash Stiletto wp and it's cheaper.    

2 comments:

  1. Voi jesta miten upea tuo urban decayn purnukka tosiaan, tuohan on oikeastaan koriste-esine! ja miten herkullinen punaisen sävykin. :) Mie omistan kyseiseltä merkiltä ainoastaan pohjustusaineen luomelle, joten jotain muutakin tuotetta voisi testailla. Pitääkin heti katsastaa josko valikoimista löytyisi herkullista pinkkiä sävyä..... :P

    ReplyDelete
  2. Monet valittaa, että tuo hylsy on niiiin iso ja niiiin raskas. Minun mielestäni ei. Tuo on tosiaan kuin koriste-esine ja jossain on myynnissä vielä erillinen "kuori" noille huulipunille, joka on sekin metallinen. <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...