Friday, June 3, 2011

Pink, Grey and some Morgana Cryptoria

Nyt vihdoin jonkun muun värisiä silmämeikkejä. ;)
Ensimmäisen tein vapaapäivän kunniaksi. Olisin voinut tehdä jotain vähän dramaattisempaakin, koska en käynyt ulkona tuona päivänä (olen tosin tottunut kulkemaan ihmisten ilmoilla mitä kummallisimmissa meikeissä, joten harvemmin jaksan miettiä muiden mielipiteitä).
Now finally something other than turquoise. ;)
I had a day off and decided to play with colors. I could've done something more dramatic 'cause I didn't go out that day (not that I mind being outside wearing really weird and edgy makeup). 

-primer: e.l.f. Eyelid Primer
- eye shadows: Grimas 002, Sugarpill: Dollipop & Sugarplum, Inglot: M376 & P420
- eyeliner: Rimmel Exaggerate, black
- mascara: Elizabeth Arden Double Density

Harmaa, pinkki ja violetti käyvät yhteen todella kivasti. Pitää tehdä jotain samanlaista joskus muulloinkin. Käytin myös pitkästä aikaa e.l.f:in luomivärin pohjustajaa. Maksoin siitä muistaakseni dollarin, joten vaikka tuo ei toimisi, niin ei olisi kovin suuri menetys. Mutta ainakin mattavärien alla toimii hyvin. Ihan koko päivää ei kestä nättinä, mutta työpäivän verran sentään. 
Grey, pink and purple work together really nicely. Must try this combo again some day. I used e.l.f. eyelid primer after a long while. I paid dollar for mine, so it wouldn't be a big loss if it didn't work. But it works nicely at least with matte shadows. It doesn't stay put the whole day, but it's ok for workdays. 

- primer: UDPP
- eye shadows: Wet'nWild Lust-paletti (2 vaaleinta sävyä), Urban Decay: Heist
- eyeliner:  Rimmel Exaggerate, black, Isadora: Inliner Kajal, Blonde
- mascara: L'Oreal: Million Lashes 
- lips: Morgana Cryptoria: Gilded Cerise

Tämän päivän meikki. Kokeilin vihdoinkin Urban Decayn mattaväriä Heist:ia. Aivan ihanan värinen neutraali. Tuo on joku ruskean, harmaan ja violetin yhdistelmä. Tämän yhdistin sitten kesäiset huulet. Tilasin pari kuukautta sitten Morgana Cryptorialta huulipunan ja siinä samalla sampleja. Tämä oli yksi sample: Gilded Cerise. <3 Aivan ihana pinkki, jossa on kultaista hohdetta. Tilaan sen ehdottomasti, kun sample alkaa loppua. Nykyään huulipunista ei saa enää sampleja, joten olen onnellinen, että ehdin vielä ne tilaamaan. Muista väreistä teen erillisen postauksen myöhemmin. 
Today's face. :) I finally tried Urban Decay's Heist. It's a really lovely and pigmented neutral shadow. Something between brown, grey and muted purple. I paired this look with summery lips. I ordered a lipstick and some lipstick samples from Morgana Cryptoria couple of months ago. This was one of the samples: Gilded Cerise. <3 Lovely red-pink with golden sheen. I will absolutely order it when I run out of my sample. Morgana doesn't offer lipstick samples anymore, so I'm happy I was able to get mine. I'll make a separate post about the other shades later. 

6 comments:

 1. Tykkäsin tuosta meikistä jossa pinkkiä :) ja tein tänään niitä valkosuklaa-mustikka muffineja, voi että tuli hyviä, kiitos vaan ohjeesta ;)

  ReplyDelete
 2. Dollipop. <3 En ole muualla törmännyt noin kirkkaaseen pinkkiin.
  Ja ole hyvä vain tuosta reseptistä. Hyvä pitää pistää kiertämään. Kaikki ovat tähän mennessä olleet aivan ihastuneita noihin muffinsseihin.

  ReplyDelete
 3. Sulle sopii todella hyvin niin dramaattisemmat kuin tuollaiset neutraalimmatkin meikit <3 Sulla on värien asettelu ja häivytys todella hyvin hanskassa ja jumalattoman kauniit silmät! Tässähä tule ihan kateelliseksi ;)

  ReplyDelete
 4. Tykkään tummista/dramaattista meikeistä, koska sitten mun silmät oikeasti näkyy. Eikä kannata olla liian kateellinen: pienet silmät ja melko raskaat luomet -> värit häviää varjoihin. ;) Ja kun mun mielestä sulla on aina ollut ihan mielettömän kauniit silmät, joihin käy meikki kuin meikki. :)
  Pitää varmaan joskus tehdä silmämeikkipostaus, jossa aloitan ihan puhtaalta iholta. (Tämä on niin kivaa, kun on aloittanut vasta bloggaamisen, niin olisi hirveästi aiheita, joista kirjoittaa.) :)

  ReplyDelete
 5. Joo tutorialia kannatetaan! Ehkä kiinnostaisi myös opastus tummien pigmenttien käyttöön kun jotenkin ihanasti sulla tulee duochrome niissä esille mutta itsellä ne näyttää vaan tummilta läiskiltä...

  ReplyDelete
 6. Täytyy tunnustaa, että olen itsekin vähän huono pigmenttien kanssa. Mutta kokeillaan, jos saisin jonkunlaista tutoriaalia aikaan. :) Ja lähikuvissa (salamalla otettuna) tuo monivärisyys näkyy kivasti, mutta kaukaa katsottuna meikki näyttää aika yksiväriseltä ja pelkästään tummalta. :p

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...