Thursday, June 2, 2011

Northern Lights & Dramatic Sparkles

Nämä meikit ovat jo hieman vanhempia ja toisen olen jo aiemmin postannut toiseen paikkaan, mutta mielestäni nämä ovat niin onnistuneita, että niistä voi kirjoittaa toisenkin kerran. Mutta näissä on taas turkoosia! ;)
Tämä on ehdottomasti suosikki klubimeikkini. Näyttävä ja tumma. Pohjana olen käyttänyt Inglotin mustaa (77) AMC Eyeliner Geliä koko liikkuvalla luomella (ja hieman ylikin). Geelirajauksen päälle ainakin mineraaliluomivärit tarttuvat kuin unelma ja kaikki se kimallus ja hohto korostuu upeasti. Käytän geelirajausta UDPP:n päällä, mutta luulen, että se toimisi pohjustajan myös yksinään. Minulla on hyvin rasvoittuvat luomet, joten haluan varmistaa, että kaikki pysyy paikallaan koko illan.
This is my favorite type of make up when I go clubbing. Dark and dramatic. I used Inglot AMC Gel Eyeliner (in black 77) on the lid as base. It works amazingly as primer for mineral eye shadows. It really emphasizes the sparkles and shine. I use the gel liner over UDPP, but I guess it would work on it's own. But my lids are very oily. 


En enää ihan tarkkaan muista, mitä kaikkia luomivärejä olen käyttänyt. Liikkuvalla luomella on ainakin Pure Luxen Shameless (mieletön turkoosi). Alarajauksessa ja kulmissa käytin MACin Undercurrent Pearlglide-kynää. (Klikkaa kuvat isommaksi.)
I can't remember exactly the colors I used when doing these looks, but here one shadow I used was Pure Luxe's Shameless (gorgeous turquoise). I also used MAC's Undercurrent Pearlglide pencil on lining and on eye brows. (Click the pics bigger.)


Tässä on käytetty ainakin seuraavia sävyjä:  Fyrinnae (mm. Japan, Wicked) ja Pure Luxe (mm. Mint Chocolate, Ultimate Vortex) . Häivytyksessä Urban Decay Last Call ja Grifter ja kulmaluulla Evelinen helmiäisvalkoinen. Myös sisärajauksena Inglotin geelirajaus. Toimii tuossakin aivan unelmasti (tosin jotkut ovat valittaneet kirvelystä, mutta itselläni ei ole ollut ongelmia). Ainoastaan ihan silmän sisäkulmasta tahtoo levitä loppuillasta. Tekoripset ovat Grimasin.
I used the following shades in this one: Fyrinnae (Japan, Wicked..) and Pure Luxe (Mint Chocolate, Ultimate Vortex..). Then I used Urban Decay's Last Call and Grifter and Eveline's pearly white on browbone. I also used Inglot's gel liner as inliner and it really stays put (some people have mentioned that they get stinging sensation, but I haven't got any problems). False eye lashes are by Grimas. 

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...