Friday, June 10, 2011

Purple Lust - Wet n Wild

Kylläpäs tuo otsikko kuulostaa jotenkin pervolta. Tosin nimikkeillä 'Wet n Wild' ja 'Lust' ei oikein saa mitään kovin konservatiivista aikaiseksi. ;) Kyseessä on siis Wet n Wild:in Lust -paletilla tehty silmämeikki. Kyseessä on erittäin edullinen meikkisarja, joka uudistui jokunen aika sitten (myynnissä ainakin Seppälöissä). Uudet tuotteet ovat mielestäni laadukkaampia ja varsinkin luomivärit ovat todella hyviä ja pigmenttisiä. Hintaa tällä 6 luomivärin paletilla taitaa olla n.7 euroa. Minulle tämä toimii Diorin Stylish Move -paletin korvaajana. Minulla oli Stylish Move, mutta möin sen pois, koska se ei ollut niin hyvä kuin olisi toivonut. En ole katunut myymistä tämän paletin ostamisen jälkeen yhtään.
Subject line sounds kinda dirty, but what can you do when you have names like 'Wet n Wild' and 'Lust'. ;) So, this palette is Wet'n Wild's Lust. I think this brand is quite nice. Especially their eye shadows are really good and pigmented and affordable. This replaced Dior's Stylish Move palette which I had, but sold it some time ago. It just wasn't as good as I hoped. And I haven't regretted that at all after getting this palette.

Kuvassa on vertailun vuoksi Lumenen ikivanha luomiväri 116 I'm Sorry/Unohdetaan, joka on hyvin saman värinen tuon paletin tummimman sävyn kanssa. Nämä solonapit olivat älyttömän pigmenttisiä. Varsinkin tämä tumma, kimalteinen violetti.
For comparison I put an old Lumene solo eyeshadow 116 I'm Sorry in the picture. It's very similar to the darkest shade in the palette. These solos were amazingly pigmented shadows. Too bad they were sidcontinued

- primer: Malu Wilz: Eye Shadow Base
- eye shadows: Wet'n Wild Lust-palette (lightest nude, reddish purple, blackish purple with glitter)
- eye liner: Rimmel Exaggerate black, MAC Superslick Liquid Eye Liner, Pure Show
- mascara: Maybelline Lash Stiletto wp 

Värit ovat siis pigmenttisiä ja levittyvät nätisti. Pysyvät myös luomilla koko päivän. En keksi mitään pahaa sanottavaa ainakaan tästä paletista. Valitettavasti muissa ei ole niin kiinnostavia sävyjä. Ja taas saa kitistä siitä, että miksi aina muualla ja meillä ei, kun Amerikassa kyseiseltä merkiltä tulee koko ajan uusia ihania sävyä. Ehkä niitä voisi metsästää Ebaystä.
The shades are very pigmented and easily blendable. And they stay on your lids the whole day. I have nothing bad to say about this palette. Too bad the others are not that interesting for me. And it's so unfair that there're so many wonderful eyeshadow palettes in North America which never come here. I guess I could try Ebay.. 

4 comments:

 1. No kiitti. :D Olen jotenkin onnistunut välttelemään tuon luomiväripaletin ostamista, mutta seuraavalla Seppälä-reissulla voi käydä heikosti. Aivan mahtava tuo tekemäsi meikki!

  Ootko muuten sama Tiahaar, joka teki korsetteja joskus?

  ReplyDelete
 2. Olepa hyvä. ;) Onneksi kyseessä ei ole kovin kallis paletti.
  Ja korsetit kuuluvat edelleen elämääni. Eli sama tyyppi kyseessä. :)

  ReplyDelete
 3. Juu, ei tuo kallis ole. Lähinnä se, kun noita meikkejä pursuilee jo joka paikasta. :D

  Ihailinkin sun tekemiä korsetteja irc-galleriassa joskus muinoin. :)

  ReplyDelete
 4. Hih, tiedän tunteen.. :)

  Kävin katselemassa sun blogia ja tuttu ihminenhän siellä on. Muistan kyllä hyvin, kun ollaan vaihdettu kommentteja. :) Hauska törmätä uudestaan täällä virtuaalimaailmassa.

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...