Sunday, June 19, 2011

Purple Treats

Takana on kiireinen viikko, joten en ole ehtinyt päivittää aiemmin. Pävitettävää tosin olisi aika paljon.
Aloitetaan tämän viikon meikkien teemaväristä, eli violetista. En suunnitellut asiaa mitenkään etukäteen, mutta violetti on itselleni aina se turvallinen valinta. :) Kaikkia meikkejä en kuvannut, koska parina päivänä ne olivat lähes identtiset.
I've had a very busy week, so I haven't been able to post. Sorry. I have lots of things to update and I'll start with this week's make up theme: color purple. I didn't plan this ahead, but purples and violets are always a safe choice for me in eye make up. I didn't take pictures of all my looks 'cause couple of them were almost identical.

- primer: Malu Wilz Eyeshadow Base
- eye shadows: Wet'n Wild: Lust palette (lightest bone shade) , L'Oreal: Golden Beige, Inglot DS 491
- eye liner: Rimmel Exaggerate, black
- mascara: Maybelline Lash Stiletto wp 

- primer: Malu Wilz Eyeshadow Base
- eye shadows: L'Oreal: Golden Beige, Make Up Store: Cyber Shadow: Purple, MAC Violet pigment
- eye liner: Gosh Long Lasting Eye Liner Pen: 004 Grey
- mascara: Maybelline Lash Stiletto wp 

- primer: Malu Wilz Eyeshadow Base
- eye shadows:  Wet'n Wild: Lust palette (lightest bone shade), Inglot P439
- eye liner: Gosh Long Lasting Eye Liner Pen: 004 Grey
- mascara: Maybelline Lash Stiletto wp 

 
- primer: UDPP
- eye shadows: Wet'n Wild: Lust palette (lightest bone shade) , Sugarpill Poison Plum, Inglot P439 & AMC Shine 28
- eye liner: Rimmel Exaggerate, black, Isadora Inliner Blonde
- mascara: Maybelline Lash Stiletto wp 

 Tämä viimeisin meikki on suosikkini. Poison Plum on aivan mahtavan värinen violetti. 
The last look is my favorite. Poison Plum is an awesome purple. 

Sitten loppukevennyksenä vielä loppuviikon ostoksia torilta. The British Fudge Companyn koju oli Turun torilla pari päivää ja kävin ostamassa herkkuja. Kovin ovat makeita, joten ehkä vähempikin olisi riittänyt. Olo oli kuin lapsella karkkikaupassa. ;)
And here's something I bought from the market place. The British Fudge Company was there selling their delicious looking treats. These are *really* sweet so maybe I could've bought little less. I sure felt like a kid in that famous candy store. ;)    

2 comments:

  1. Violetti on luomivärinä niitä yksi kauneimpia, se kun toimii melkein kaikenvärisillä silmillä. :) Oon ihan samaa mieltä sinun kanssa, viimeisin versio on kaikkein upein. <3 Tuo hohtava violetti saa sydämmen sykkimään.

    Osaatko muuten kertoa millainen tuo Malu Wilzin luomivärinpohjustaja on, onko toimivakin? Tai kertoa jostain muusta pohjustajasta mikä on sinun mielestä ollut se paras tähän mennessä? Uuden purkin osto olisi itellä kohta puoliin niin siksi kyselen.

    ReplyDelete
  2. Luomivärinpohjustaja on vähän kinkkinen juttu, kun yksi toimii jollain ja toisella taas ei. Varmin vaihtoehto on varmaan Urban Decay:n se alkuperäinen versio. Kestää ainakin itselläni parhaiten ja pitää meikin nättinä. Tuo Malu Wilz on ollut mieleeni sen takia, että se on vähän tahmeapi ja kimaltelevat/hohtelevat luomivärit näyttää sen kanssa vielä paremmilta. Mulla on tosi rasvoittuvat luomet, eikä ole ollut ongelmia (nyt menossa kolmas purkki). Mutta kohta pitää ostaa uusi UDPP, jota onneksi saa myös Euroopasta tuubimuodossa. \o/

    Ja yritän tehdä ihan erillisen postauksen luomivärinpohjustajista.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...