Monday, June 20, 2011

More Urban Decay Lipsticks: Jilted & Wanted

Tein vielä toisen tilauksen CheapSmellsiin ja tilasin pari Urban Decay:n huulipunaa lisää. Olen aivan ihastunut. Minua ei haittaa punien tuoksu enää ollenkaan ja ne tuntuvat huulilla todella miellyttävältä. Yleensä kaikki punat kuivattavat, mutta näiden kanssa ei ole sitä ongelmaa.
I just had to make another order to CheapSmells and get 2 more Urban Decay lipsticks. I really like them. I don't mind the smell and they feel really nice on the lips. Not drying at all. Usually every single lipstick makes my lips dry. 


Wanted oli hankala sävy saada kuvattua. se on jotain noiden kahden kuvan väliltä. Jilted taas on juuri tuollainen tumma, fuksianpinkki sinertävällä hohteella. Myös näiden kahden koostumus on ihan erilainen. Wanted on puolipeittävä, eikä siinä ole mitään hohdetta. Levittyy hieman epätasaisesti huulille, mutta se ei haittaa, koska se on läpikuultava sävy. Tästä on tulossa suosikki arkipunani. Todella nätti ja luonnollinen sävy.
Wanted was a bit tricky to photograph. I guess it's something between those two pictures. Jilted is how it looks like in the pics: dark, fuschia pink with bluish shimmer. These two are quite different with each other. Wanted is semi-opaque and has no glitter or shimmer. It goes a bit unevenly on the lips, but it's quite sheer so it doesn't show. It's quickly becoming my go-to lipstick. Really pretty and natural color. 
 Wanted

Jilted taas on täysin peittävä ja todella pigmenttinen puna. Levittyy helposti ja pysyvyys tuntuu hyvältä. Mieletön väri! <3
Jilted is completely opaque and really pigmented. Still it feel very light on the lips. Love the color! <3

Jilted 
(näyttää kuvassa hieman vaaleammalta kuin luonnossa / looks a bit lighter in the picture than in reality)

Tässä vielä swatchit kaikista omistamistani UD-punista. Tästä näkee parhaiten tuon koostumuseron. Samoin Wanted näyttää tässä aika oikean sävyiseltä. Lisää tekisi vielä mieli tilata.. ;)
And here're swatches of my UD lipsticks. Here you can see how sheer Wanted is compared to others (here the shade also looks quite true to reality). I'm already wanting more of these.. ;) 

2 comments:

  1. These are really pretty. I don't have any of UD's lipsticks, I really should try them!

    ReplyDelete
  2. I love them. <3 If you don't mind pretty strong scent then go for it. :) I'll probably buy one more. And their cases are the best there is, imo.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...