Wednesday, June 8, 2011

Deranged Geisha -meikki (so last Halloween)

Tämä meikki on jo vanha, mutta nykyään pääsen enää harvoin tekemään todella hurjaa ja dramaattista meikkiä jotain tiettyä tapahtumaa varten. Tämä oli siis Halloween-meikkini. Innoittajana toimi aivan mielettömän upea Petrilude:n Twisted Geisha.Olen sen verran laiska, että harvemmin teen meikkejä vain huvikseni, mutta ehkä nyt voisin ryhdistäytyä sillä osastolla ihan tämän blogin nimissä. :) Minulla on muutama inspiraatiokuva tallennettuna.

This is an older look I did last Halloween. It's a shame there aren't more occasions to do such dramatic and wild make up looks. I got my inspiration from absolutely amazing Petrilude's Twisted Geisha . I'm usually too lazy to do looks just for fun anymore, but I think I need to start doing that again. For the blog. :) I already have some nice pics to inspire me. 

Ensiksi muutama yksityiskohtakuva./First some detail pics. 

- foundation/pohja: Max Factor Facefinity: Pale Porcelain/Grimas G0, Kryolan Transparent Powder TL1
- eyes/cheeks, silmät/posket: Grimasin shadows: 584 (pink), 544 (red), 002 (off white), Manly palette's matte dark purple, MUS Cyber Shadow: Purple.
- eye liner/rajaukset: Rimmel Exaggerate Eye Liner & Inglot gel liner, black.
+ false eye lashes
- lipstick/huulipuna: Inglot shade 128


Tämä meikki oli todella hauska tehdä. Kuvat on tosin otettu bileiden jälkeen, joten lopputulos ei näytä ihan niin hyvältä kuin alku illasta ja vessan valaistus on todella epäedullinen. 
This was a fun make up to do. The close up pics were taken after the party, so I'm not looking that fresh anymore and the lighting in our bathroom is so not flattering. 
Me, in a very awkward pose. I don't even know. ;) 

7 comments:

 1. Tajuttoman hieno, olet todella taitava!

  ReplyDelete
 2. Kiitos! :) Harmittaa vaan välillä, kun ei muista/ehdi ottaa kunnollisia kuvia ennen kuin astuu ovesta ulos. Ja jotain tämän tapaista on luvassa lisää parin viikon sisällä.

  ReplyDelete
 3. Tää on kyllä niin mahtava! Tosi kätevästi olet saanut kulmakarvat piiloon, piti ihan tosi tarkkaan kattoa onko ne vielä siellä.

  ReplyDelete
 4. This is all kinds of awesome!!! You look amazing - I love your corset.

  ReplyDelete
 5. Kiitos Heidi. :) Tuo on itse asiassa nerokas tapa peittää kulmat, koska ne jäävät tumman luomivärin alle. En ole siis peittänyt niitä millään muulla tavalla (pitäisi jaksaa kokeilla saippua ja askarteluliima versiot; kulmavahaa minulla on, mutta se on vaan järkyttävää tahmaa..)

  Thank you for your compliments Robyn!! Corset is self made (I'm pretty sure you'll see more of them in the future). Corsets have been my other passion for years beside make up. :)

  ReplyDelete
 6. You can make your own corsets? Awesome! The one pictured here is beautiful! I LOVE your makeup here! The shape, blending, and colours are all fabulous!

  ReplyDelete
 7. I've been making corsets for the past 10 years now (wow, that's long..).
  This was really fun make up to do. Too bad it's *bit* too much for a normal night out. ;)

  ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...